HP 355 G2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  HP 355 G2 face parte dintr-o gamă de laptop-uri accesibile ca preț, ce oferă un grad de performanță ridicat și un aspect foarte atrgator.

Se face remarcat printr-o serie numeroasă de caracteristici, ce îl fac extrem de bine pregătit să facă față oricărei situații, oferind rezultate excepționale.

Acestea fiind spuse, un astfel de gadget HP, din seria G2, calitativ și performant, se regăsește la un preț de achiziție foarte bun, de aproximativ 1.600lei (Vezi preț actualizat).

Prezintă un design plăcut, cu finisaje moderne și cu detalii foarte atrăgătoare. Este un model compact și extrem de portabil, ce măsoară doar 384 x 23.1 x 261 mm și cântărește undeva la doar 2.3Kg. Se bucură de o calitate a construcție ireproșabilă, grație componentelor sale calitative și prezintă un exterior pe un fond elegant din argintiu cu negru.

Imagini cu Laptop HP 355 G2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Înainte de a prezenta configurația hardware a acestui device, o să discutăm puțin despre partea video. Ei bine, noul gadget vine proiectat cu un display LCD LED, de 15.6inch, beneficiind de o rezoluție HD de 1366x768p. Este un ecran Anti-Glare, adică anti-reflexii, mulțumită căruia efectul de oglindire nu va avea loc.

La nivel tehnic, se bucură de un procesor AMD Quad-Core A8-Series, model A8-6410. Este un procesor destul de ok, ce are la bază 4 nuclee, un cache de 4Gb și vine pregătit să ruleze la o frecvență de 2GHz. Însă, totodată beneficiază și de funcția Turbo Boost, datorită căreia puterea de tactare se va mării până la 2.4GHz, doar atunci când este necesar.

Tot pe partea tehnică, prezintă și o placă video de tip dedicată, din seria Radeon R, model R5 M24. Are o capacitate de memorie video de 2Gb, de tip DDR3, iar chipset-ul video este AMD.

Capitolul memorii se remarcă printr-o capacitate generoasă de memorie RAM, de 4Gb și printr-un Hard Disk la fel de generos, de 500Gb, de tip HDD.

Nici la nivel de multimedia nu se descurcă mai rău, ba din contră, vine echipat cu: cameră Web HD, cititor de carduri SD, SDHC și SDXC, microfon, difuzoare stereo incluse în tehnologia DTS Sound și unitate de scriere/citire DVD RW.

Conectivitatea are la bază o listă de porturi și conexiuni extrem de eficiente, precum: un port USB 2.0, un port VGA, două porturi USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI, un port RJ-45, Bluetooth și Wi-Fi (802.11 b/g/n).

În concluzie, laptop-ul HP 355 G2 este un device ideal, ce oferă un nivel de performanță ridicat și o serie de funcții extrem de interesante.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Quad-Core A8-Series
  • Placa video AMD Radeon R5 Graphics
  • Display LCD LED
  • Rezolutie HD
  • Web HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.