HP 255 G5 – laptop modern low-cost de generaţie nouă

HP 255 G5 reprezintă un laptop Free DOS de generaţie recentă, un dispozitiv low cost ideal pentru sarcinile şi activităţile uşoare de zi cu zi. Deţine un set de performanţe decente, înglobate într-o construcţie modernă şi calitativă, ce asigură o portabilitate excelentă.

Oferă rezultate bune atât de la birou, cât şi de pe teren, autonomia de lucru fiind asigurată de către acumulatorul Lithium Ion cu 3 celule pe care îl posedă.

Acest model 255 G5 este deja disponibil online în magazinul de specialitate eMag, la numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, îmbracă o carcasă modernă, din plastic de bună calitate. Construcţia portabilă asigura o utilizare confortabilă, fie de acasă, fie din deplasare. Este integral de culoare neagră, cântăreşte în jur de 2.1kg şi măsoară standard 384.3 x 254.6 x 24.3 (W x H x D) mm.

Utilizarea rapidă şi corectă se datorează implicit şi touchpad-ului generos multi-touch, precum şi tastaturii numerice/internaţionale.

Aceeaşi variantă de generaţie nouă poate fi achiziţionată şi de la Flanco.

Imagini cu HP 255 G5 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv low-cost de la HP vine prevăzut cu un LCD LED de 15.60inch în diagonală. Este vorba de un display anti-glare, ce garantează o rezoluţie High Definition la 1366 x 768p.

Aşa cum am spus, deţine o configuraţie hardware decentă. Astfel, include procesorul AMD E-Series E2-7110, cu 4 nuclee, ce deţine o tehnologie de 28nm şi un Cache de 2Gb. În privinţa frecvenţei procesorului, rulează standard la 1.8GHz.

Grafica este şi ea una decentă, având la bază o placă video integrată, din gama Intel HD Graphics.

La capitolul memorie, este prevăzut standard cu 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi stocare de date, deţine o capacitate de 500Gb, sub forma unei unităţii HDD, cu o viteză 5400rpm.

Pe partea de multimedia, pune la dispoziţie o cameră Web, un microfon integrat, un cititor de carduri SD, precum şi două difuzoare audio stereo.

În privinţa echipărilor de conectivitate, noul HP vine dotat cu: HDMI, USB 2.0 x 2, USB 3.0, ieşire audio, VGA, Bluetooth v4.2, Wireless 802.11 ac şi Reţea 10/100 Mbps (RJ-45).

Concluzie :

Concluzionând, HP 255 G5 reprezintă un laptop de buget din ultimele generaţii, un dispozitiv portabil şi modern, destinat activităţilor şi sarcinilor cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Modern
  • Free DOS
  • Accesibil
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.