HP 255 G4 – un laptop ergonomic şi util, conceput pentru călătorii

HP 255 G4 este un laptop lansat anul acesta, un model low cost, conceput pentru a satisface activităţile simple, de zi cu zi, gen internet şi aplicaţii multimedia.

Este un laptop reuşit, dotat cu o baterie Li-Ion cu 3 celule, cu tastatură numerică, cât şi internaţională şi cu touchpad multi-touch, nerulând din fabrică niciun sistem de operare (FreeDOS).

Preţul este pentru toate buzunarele, accesibil şi avantajos, astfel modelul de faţă se poate cumpără de la eMag cu numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Se bucură de o construcţie portabilă, realizată din plastic calitativ, de culoare neagră. Nu cântăreşte mai mult de 2.2kg şi nu măsoară mai mult de 378 x 25.3 x 259(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop de buget îl regăsim şi în următoarele magazine online: Cel, evoMag şi Altex.

Imagini cu HP 255 G4 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un LCD LED de 15.6inch, cu rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pix. Este un tip de display anti-glare, ce asigură o calitate video foarte bună.

Hardware vorbind, dispune de un procesor AMD Dual Core E-Series, cu o frecvenţă de tact de 1.4GHz, de o placă video Radeon, din seria R2, de tip integrată şi de o capacitate de 4Gb de memorie.

Pe lângă acestea, tot la interior dăm şi peste un Hard Disk de 1Tb, ce asigură capacitatea de stocare de date şi fişiere.

Din punct de vedere multimedia, avem de-a face cu o cameră Web VGA, cu DVD Rw, cu microfon digital integrat, cu cititor de carduri şi cu difuzoare stereo, îmbunătăţite prin tehnologia High Definition Audio.

În privinţa conectivităţii, vine dotat cu un port USB 3.0, cu două porturi USB 2.0, cu port HDMI, cu ieşire audio, cu port VGA, cu Bluetooth, cu LAN şi cu Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, HP 255 G4 este un laptop accesibil, conceput în mod special pentru utilizarea mobilă, gen vacanţe, călătorii de afaceri şi aşa mai departe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Dual-Core E-Series
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video Radeon R2 Series
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.