HP 250 G5 – laptop bussines cu performanţe hardware echilibrate şi cu desgin portabil

HP 250 G5 se pare a fi o altă soluţie potrivită atunci când vine vorba de alegerea unui laptop bussines, cu un design mobil şi durabil în timp. Este capabil să ţină pasul cu activităţi complexe, având la bază un set de performanţe hardware bine echilibrate.

Reprezintă un model complet din toate punctele de vedere, începând cu partea hardware, continuând cu conectivitatea şi terminând cu aspectul.

Din fabrică este Free DOS, astfel permite instalarea sistemului pe operare dorit. Include o baterie de tip Lithium Ion (4 celule), ce asigură o autonomie de lucru de până la 4-5h, în condiţii decente.

Acest model 250 G5 este deja disponibil şi în magazinul online eMag, la preţul de achiziţie avantajos de numai 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un şasiu calitativ şi durabil, ce garantează o portabilitate ridicată. Deţine un exterior modern de culoare argintie, ce poartă finisaje şi elemente perfect definite. Construcţia durabilă din plastic cântăreşte în jur de 1.96kg şi măsoară standard 384.3 x 24.3 x 254.6 (W x H x D) mm.

Aceeaşi variantă poate fi achiziţionată online şi din magazinele CEL şi evoMag.

Imagini cu HP 250 G5 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul acestui notebook HP este unul de tip LCD LED, ce 15.6” în diagonală. Este vorba de un ecran Anti-Glare, respectiv mat, ce reuşeşte să furnizeze conţinutul la o rezoluţie FHD de 1920 x 1080p.

Aşa cum am spus, deţine o configuraţie hardware foarte bine echilibrată. Are la bază un procesor i3-5005U din arhitectura Broadwell, de la Intel. Este un procesor cu 2 nuclee, cu o tehnologie de 14nm şi cu un Cache de 3Gb, capabil să tacteze la o frecvenţă standard de 2.0GHz.

Alături, stă integrată o placă video destul de bună, respectiv HD Graphics 5500 de la Intel.

Vine standard cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi memorie de stocare, deţine o capacitate de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de 5400rpm.

Include unitate optică DVD-Rw, WebCam VGA, microfon integrat, cititor de carduri (SD, SDHC şi SDXC), precum şi 2 difuzoare audio stereo (DTS Studio Sound).

Cât despre conectivitate, dispune de: USB 3.0, USB 2.0 x 2, HDMI, ieşire audio, VGA, Reţea 10/100/1000 (LAN), Wi-Fi 802.11 ac şi Bluetooth 4.2.

Concluzie :

Concluzionând, laptop-ul HP 250 G5 reprezintă o variantă bussines, cu performanţe hardware echilibrate şi cu un design mobil pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Free DOS
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.