HP 250 G4 – un laptop ergonomic ideal pentru utilizare mobilă

 HP 250 G4 este un laptop ideal pentru utilizare mobilă, ce va ține pasul cu tot felul de sarcini, chiar și cu cele mai complexe.

Modelul de față, ascunde sub carcasă o configurație hardware excelentă, compusă dintr-un procesor Intel Core i3, dintr-o placă video de tip dedicată, din seria Radeon, model R5 M330 și dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Cât despre preț, îl găsim în stocul celor de la eMag la un cost destul de bun, respectiv de numai 1.599 de lei (vezi preț actualizat).

Se remarcă printr-un aspect atrăgător, conceput din finisaje și elemente perfect definite. Se bucură de tastatură numerică, de tastatură internațională și de un touch-pad, cu suport multi-touch. Carcasa ce îl îmbracă, vine realizată dintr-un plastic calitativ, pe un font negru. Cântărește numai 2.1Kg și măsoară doar 384.3 x 24.3 x 254.6 mm.

Imagini cu HP 250 G4 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, modelul de față este unul destul de bine echipat, ce prezintă un display Anti-Glare, cu diagonala de 15.6inch. Avem deaface cu un LCD LED excelent, ce asigură redarea conținutului într-un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768p.

Sub capotă întâlnim o configurație tehnică bună, compusă dintr-un procesor i3, dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM și dintr-o placă video din seria Radeon, model R5 M330, de tip dedicată.

Pentru stocarea de date și de fișiere, pune la dispoziție un HDD, cu capacitatea de 500Gb.

Este un device foarte bine dotat pe partea de multimedia, așadar dispune de DVD Rw, de cititor de carduri (SD, SDXC și SDHC), de cameră Web VGA, de microfon și de difuzoare stereo optimizate prin tehnologia DTS Studio Sound.

Din punct de vedere al conectivității, se laudă cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu VGA, cu o ieșire audio, cu Bluetooth, cu port RJ-45 și cu Wi-Fi.

În cazul în care capacitate de stocare este insuficientă, veți putea opta la un HDD extern WD My Passport Ultra de 1TB, de 2.5″, cu USB 3.0, astfel în felul acesta veți rezolva problema memoriei de stocare.

Aceastea fiind spuse, HP 250 G4 este un laptop accesibil, ce se adaptează foarte ușor oricărui tip de activitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Radeon R5 M330
  • HD LCD LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.