Laptop HP 250 G3

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Ai nevoie de un laptop business, portabil, elegant și cu specificații de ultimă generație? HP ne surprinde și de această dată cu un laptop din generația a 3-a a laptop-urilor HP 250, și anume HP 250 G3.

Costul acestui HP G3 la data de 14.08.2014 este de  1.199lei, foarte bun pot spune, dar dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din oferta de azi.

G3 este conceput cu un display LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768p. Dispune de tehnologia Anti-Glar, astfel poate fi folosit oricând și oriunde, chiar dacă luminia este puternică, ecranul nu va fi transformat în oglindă.

Imagini cu HP 250 G3:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest HP vine dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, model N2830, format din două nuclee și cu o frecvență de 2160MHz. Împreună cu placa grafică integrată Intel HD Graphics, te vei bucura de o experiență office și multimedia excelentă.

Tehnologia Turbo Boost îți oferă un randament ridicat atunci când ai nevoie. Când sistemul de operare solicită procesorul la putere maximă, este activată tehnologia Turbo Bost. Astfel, permite celor două nuclee de pe procesor să funcționeze la o frecvență mai mare, puterea fiind redirecționată iar performanță dezvoltată.

G3 este dotat cu o memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.6Gb îndeajuns pentru sistemul de operare Windows 8.1 și pentru aplicațiile pe care vei dori să le instalezi. Capacitatea Hard Disk-ului este de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm perfect pentru stocarea datelor personale, muzică, filme, fotografii etc.

Sunetul puternic, clar și nedistorsionat îți va fi oferit de cele două difuzoare stereo înglobate în tehnologia High Definition Audio.

Drept conectivitate vei dispune de numeroase porturi, precum: HDMI, RJ-45,ieșire audio, microfon, USB 2.0(2), USB 3.0, VGA.  Iar că și comunicații dispune de : Rețea, Wireless, Bluetooth.

Ținând cont că acest laptop HP este unul portabil, poți achiziționa o geanta laptop HP Top Load, ce oferă siguranță device-ului și ție un transport mai ușor .

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • Placa video Intel HD Graphics
  • Camera WEB HD 
  • Display Anti-Glare

Contra: 

  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.