HP 15-ba001nq – laptop multimedia avantajos, cu design portabil şi modern

HP 15-ba001nq este un laptop multimedia decent de generaţie nouă, conceput în mod special pentru sarcine şi activităţile de zi cu zi. Reprezintă o soluţie accesibilă ca şi preţ, capabilă să asigure o utilizare perfectă şi o portabilitate pe măsură.

De această dată avem de-a face cu un model Free DOS, proiectat cu un acumulator Lithium Ion cu 4 celule, pentru o durată de lucru prelungită.

Acest model 15-ba001nq este prezent şi în gama de produse eMag, comercializat la preţul online de doar 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm un exterior plăcut cu finisaje şi detalii moderne. Vine construit integral din plastic de bună calitate, de culoare neagră. Privind din punct de vedere tehnic, măsoară standard 384.3 x 24.3 x 254.6 mm şi cântăreşte în jur de 2.04kg.

Pune la dispoziţie un touchpad generos cu control multi-touch, precum şi o tastatură confortabilă la utilizare de tip internaţională/numerică.

Acelaşi dispozitiv convenabil este comercializat online şi de către magazinul Flanco.

Imagini cu HP 15-ba001nq:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul laptop de la HP este prevăzut cu un display LCD LED, ce masoară o diagonală obişnuită de 15.60 inch. Aşadar, este vorba despre un ecran BrightView cu unghiuri de vizibilitate excelente, capabil să reproducă imagini de înaltă definiţie, la o rezoluţie nativă de 1366 x 768pixeli.

Ascunde sub carcasă o platformă hardware bună şi foarte bine echilibrată. Înglobează un procesor AMD Quad-Core (A10-Series) – 9600P, ce are la bază 4 nuclee. Deţine o tehnologie de 28 nm şi un Cache de 2Mb , standard rulând la o frecvenţă de 2.4GHz. Însă, mulţumită tehnologiei Turbo Boost, frecvenţa de tactare poate ajunge până la 3.3GHz.

Ca şi grafică, vine dotat cu o placă video Radeon – R7 M440 de tip dedicată. Are o capacitate de memorie video de 4Gb de tip DDR3 şi Chipset video de la AMD, beneficiind de caracteristică specială AMD Enduro Technology.

La nivel de memorie RAM, deţine o capacitate de 4Gb de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.13GHz. Bineînţeles, acceptă şi un upgrade maxim de până la 16Gb de tip DDR4. În privinţa capacităţii de memorie de stocare, include o unitate HDD cu capacitatea de 500Gb.

Se bucură de cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC, SDXC), de WebCam VGA, de microfon integrat, de DVD Rw şi de difuzoare audio stereo.

Cât despre conectivitate, se laudă cu Bluetooth 4.0, cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, cu LAN (Reţea 10/100), cu USB 3.0, cu USB 2.0 x 2, cu HDMI şi cu ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, HP 15-ba001nq reprezintă un dispozitiv multimedia de generaţie recentă, evidenţiat printr-un aspect portabil şi modern, precum şi printr-o configuraţie hardware echilibrată.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Accesibil
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.