HP 15-AC107NQ – laptop business pentru lucrul de acasă sau din deplasare

HP 15-AC107NQ este un laptop de ultimă generaţie, încadrat în categoria business, un model excelent pentru lucrul de acasă, dar şi pentru deplasare. Este conceput să ruleze fără probleme activităţi multimedia, office şi diverse jocuri ceva mai prietenoase, în privinţa graficii.

Se evidenţiază în primul rând printr-un design extrem de plăcut, după care prin performanţele hardware favorabile. Vine standard fără vreun sistem de operare instalat, astfel utilizatorul are ocazia de a îşi alege sistemul pe care doreşte să lucreze.

Vine proiectat cu un acumulator Li Ion, cu patru celule, capabil să garanteze o autonomie de lucru de până la 4-5h fără niciun fel de probleme.

Pe lângă performanţe şi design, este foarte atractiv din punct de vedere al preţului de achiziţie, astfel la eMag este disponibil la doar 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Productivitatea vine şi din partea touchpad-ului generos cu zona de gesturi multi-touch, precum şi din partea tastaturii numerice şi internaţionale, de tip clichet. Deţine un set de taste perfect definite, extrem de plăcute şi confortabile la utilizare.

Prezintă un aspect atrăgător, graţie carcasei moderne şi elegante de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 2.19kg, măsurând standard 38.43 x 2.43 x 25.46(W x H x D) cm.

Acelaşi model este disponibil şi în stocul celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu HP 15-AC107NQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul HD de tip LCD LED deţine iluminare cu WLED-uri din fundal. Măsoară o diagonală des întâlnită de 15.60”, respectiv de 39.6cm, având o rezoluţie High Definition, la maxim 1366 x 768pixeli. Mulţumită tehnologiei BrightView imaginile vor fi afişate în culori naturale şi strălucitoare, indiferent de gradul de luminozitate.

În privinţa configuraţiei hardware, vine dotat cu un procesor i3, model 5005U de la Intel. Este un procesor lansat anul trecut, ce deţine 2 nuclee şi un cache de 3Gb. Este capabil să ruleze la o frecvenţă de tactare de 2.0GHz. Este echipat cu o placă grafică de tip integrată din seria Intel HD Graphics 5500, ce suportă o grafică decentă.

Nu doar atât, vine proiectat şi cu o placă video de tip dedicată, din seria Radeon, model R5 M330, ce are o capacitate de 1Gb de memorie video.

Include o capacitate standard de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, suficientă pentru activităţile normale, precum redare multimedia, navigare Web, jocuri online şamd. La capitolul stocare, modelul de faţă dispune de o unitate HDD, cu capacitatea decentă de 500Gb.

În ceea ce îl priveşte nivelul multimedia, dispune de DVD Rw, de WebCam, de microfon, de cititor de carduri şi de două difuzoare audio stereo încorporate.

Conectivitatea laptop-ului constă în cele două porturi USB 2.0, în porturi USB 3.0, în porturi HDMI, în Bluetooth, în Wireless şi în LAN.

Concluzie :

În concluzie, HP 15-AC107NQ este un laptop avantajos atât ca preţ de achiziţie, cât şi ca performanţe hardware, fiind o variantă potrivită celor ce caută un laptop din categoria business.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Design modern
  • Ultimă generaţie
  • Preţ bun
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.