HP 15-ac106nq – laptop de buget de generaţie nouă, modern şi avantajos

HP 15-ac106nq se dovedeşte a fi o altă variantă avantajoasă de laptop low cost, un device de serie nouă, ce reuşeşte să atrgă atenţia atât cu preţul de achiziţie favorabil, cât şi cu design-ul şi performanţele sale.

Pot spune că este o alegere potrivită sarcinilor foarte puţin solicitante de zi cu zi, gen navigare Web, activităţi multimedia, jocuri online samd., indiferent dacă acestea sunt susţinute de acasă sau din deplasare.

Include standard un acumulator de tip Li Ion cu 4 celule, ce oferă o autonomie bună în condiţii decente de lucru. Faptul că vine din fabrică Free DOS, oferă posibilitatea utilizatorului de a îşi alege sistemul de operare preferat.

Acest mode 15-ac106nq se pare a fi disponibil în stocul celor de la eMag, la preţul de achiziţie de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, deţine o carcasă neagră ultra modernă din plastic, cu elemente şi finisaje perfect definite. Are o greutate de aproximativ 2.19kg şi măsoară standard 384.3 x 24.3 x 254.6(W x H x D) mm.

Tastatura numerică/internaţională şi touchpad-ul generos (multi-touch), vor asigura o utilizare rapidă, corectă şi confortabilă.

Acelaşi laptop de buget se poate achiziţiona şi din magazinele online evoMag şi Altex.

Imagini cu HP 15-ac106nq :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv de la HP include un ecran LCD LED obişnuit, de 15.6” în diagonală. Oferă un conţinut de calitate foarte bună, la o rezoluţie HD de 1366 x 769p.

În privinţa configuraţiei hardware, device-ul de faţă este prevăzut cu un procesor Intel Pentium Quad Core, model N3700. Este un procesor cu 4 nuclee realizat pe arhitectura Braswell, ce are o tehnologie de 14nm şi un Cache de 2Gb. Tactează la o frecvenţă standard de 1.6GHz, dezvoltată în cazuri extreme până la 2.4GHz, graţie tehnologiei Turbo Boost. Alături de acesta, dăm peste procesorul grafic integrat Intel HD Graphics.

Deţine standard o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Cât despre stocare, dispune de un HDD cu capaictatea de 500Gb, cu 5400 de rotaţii pe minut.

Din punct de vedere al dotărilor de conectivitate, dispune de conexiune Bluetooth, de Wireless şi de LAN, precum şi de USB 2.0 (2), USB 3.0, HDMI, ieşire audio şi VGA.

Pe partea de multimedia, este dotat cu DVD Rw, cu cititor de carduri 3 în1 (SD, SDHC şi SDXC), cu microfon integrat, cu cameră Web VGA şi cu difuzoare audio stereo (DTS Studio Sound).

Concluzie :

În concluzie, HP 15-ac106nq este un laptop low cost, un model potrivit atât lucrului de la birou, cât şi celui din deplasare, în ambele cazuri oferind o utilizare confortabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Modern
  • Free DOS
  • Portabil
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.