HP 15-AC105NQ – laptop decent şi elegant, ideal sarcinilor coditiene

Dacă ai un buget limitat şi cauţi să îţi achiziţionezi un laptop decent, pentru sarcinile de zi cu zi, atunci cu siguranţă ţi se va potrivi noul model de la HP, dotat cu 4Gb de memorie RAM, cu procesor i3 şi cu placă video integrată.

HP 15-AC105NQ este un laptop de generaţie nouă, o alegere potrivită activităţilor cotidiene, gen navigare pe internet, redare de conţinut multimedia sau chiar rulare de jocuri online.

Nu rulează din fabrică niciun sistem de operare, astfel utilizatorul are ocazia de a îşi alege pe ce sistem de operare să lucreze. Are inclus un acumulator de tip Li-Ion cu 4 celule, capabil să garanteze o autonomie de lucru de până la 5-6h.

Reprezintă o investiţie inteligentă şi din punct de vedere al raportului din calitate şi preţ, costul de achiziţie fiind de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Desgin-ul laptop-ului oferă un aspect plăcut şi portabil totodată, graţie trăsăturilor sale favorabile. Este construit din plastic, de culoare neagră, cântăreşte doar 2.19Kg şi măsoară standard 38.43 x 2.43 x 25.46(W x H x D) cm. Beneficiază de o tastatură de tip clicket, extrem de plăcută şi de confortabilă la utilizare, precum şi touchpad-ul generos cu suport multi-touch.

Acelaşi laptop decent este disponibil şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu HP 15-AC105NQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul laptop-ului de 15.6inch, respectiv 39.6cm, este iluminat cu WLED-uri din fundal. Are o rezoluţie HD, la maxim 1366 x 768p, unghiuri bune de vizibilitate, capabil să asigure imagini clare şi naturale. Tehnologia avansată BrightView, asigură acelaşi conţinut de calitate înaltă, chiar şi la exterior, unde lumina este mai puternică.

Sub capotă, deţine o configuraţie hardware bună, compusă dintr-un procesor i3 şi o placă video integrată. Procesorul este Intel Core i3, model 5005U, cu două nuclee şi cu cu un Cache de 3Gb, capabil să tacteze la o frecvenţă de 2.0GHz. Placa grafică provine din seria Intel HD Graphics 5500, este de tip integrată, garantând o grafică peste aşteptări.

Vine cu o capacitate de memorie de stoacare de 500Gb, sub forma unei unităţi HDD, precum şi cu o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3.

Pune la dispoziţie DVD Rw, cameră Web, microfon integrat, cititor de carduri, precum şi două difuzoare audio stereo.

Se laudă cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu un port HDMI, cu Bluetooth (v4.0), cu Reţea 10/100 Mbps (Rj-45) şi cu Wireless (802.11 b/g/n).

Concluzie :

Concluzionând, HP 15-AC105NQ este un laptop decent de generaţie recentă, un model portabil şi distins ideal activităţilor uşoare de zi cu zi, fie susţinute de la birou, fie din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Design plăcut
  • Preţ convenabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.