HP 15-AC104NQ – device performant şi modern, ideal activităţilor cotidiene

Dacă eşti dispus să îţi achiziţionezi un laptop nou, pentru activitatea obişnuită de zi cu zi, atunci modelul pe care o să ţi-l prezint astăzi poate reprezenta o posibilă alegere pentru tine. Reprezintă o variantă avantajoasă, ce se remarcă printr-un raport favorabil dintre calitate şi preţ.

HP 15-AC104NQ este un laptop ideal sarcinilor cotidiente, precum activităţilor multimedia, navigării pe internet sau chiar jocurilor online, ori jocurilor ce nu necesită o grafică superioară.

Nu de mult timp, device-ul de faţă este disponibil şi în stocul celor de la eMag, la preţul de achiziţie de doar 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Vine standard fără a avea vreun sistem de operare instalat (Free Dos), lucru ce îţi oferă posibilitatea de îţi alege sistemul de operare pe care vrei să lucrezi. Deţine un acumulator cu 4 celule, de tip Li-Ion, ce garantează o autonomie de lucru de până la 4-5 ore.

Este un model foarte plăcut la utilizare, şi aici mă refer la zona de atingere cu suport multi-touch şi la tastatura confortabilă, de tip numerică şi internaţională. Design-ul pe care îl prezintă este unul modern şi elegant, cu finisaje şi detalii perfect definite. Este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 2.19kg şi măsoară standard 38.43 x 2.43 x 25.46(W x H x D) cm.

Modelul de faţă este disponibil şi în ofertele magazinelor Flanco şi Altex.

Imagini cu HP 15-AC104NQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul pe care îl deţine măsoară o diagonală de 15.60inch, beneficiind de iluminare din fundal cu WLED-uri. Este de tip LED cu rezoluţie HD, la maxim 1366 x 768pixeli, capabil să reproducă imagini de înaltă definiţie, clare şi viu colorate, pentru o experienţă video superioară. Are la bază tehnologia BrightView, reprezentată printr-un strat anti-reflexie, ce oferă o reproducere excepţională, chiar şi la exterior unde lumina este mai puternică.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, deţine un procesor Intel Core i7, model 4510U, provenit din generaţia a 4-a a celor de la Haswell. Asigură o putere de calcul foarte bună, la o frecvenţă de 2.4GHz, având la bază două nuclee şi un Cache de 4Gb. Totodată, se bucură şi de modul Turbo Boost, funcţie ce dezvoltă puterea de tactare în cazuri extreme până la 3.1GHz. Alături de acesta găsim o placă video Intel HD Graphics 4400, de tip integrată.

Capacitatea de memorie RAM este de 4Gb, de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Oferă o navigare rapidă şi o redare corectă a conţinutului multimedia, capacitatea fiind reprezentată de către o singură plăcuţă de memorie RAM. În privinţa stocării de date, modelul de faţă vine echipat cu o unitate Hard Disk, cu capacitatea de 500Gb, ce are o viteză de rotaţie de 5400rpm.

La capitolul grafică, pune la dispoziţie o placă video dedicată, din seria AMD Radeon, model R5 M330. Are o capacitate de 1Gb şi este capabil să oţine o grafică excelentă, indiferent de conţinut.

Pune la îndemână unitate optică de scriere şi citire, respectiv DVD Rw, o cameră Web, un cititor de carduri SD, un microfon şi două difuzoare încorporate, de tip stereo.

În ceea ce priveşte conectivitatea, beneficiază de Wireless 802.11 b/g/n, de Reţea 10/100 Mbps (port RJ-45), de Bluetooth v4.0, de port HDMI, de port USB 3.0, de două porturi USB 2.0 şi de ieşire audio de 3.5mm.

Concluzie :

În concluzie, HP 15-AC104NQ este un laptop puternic, ideal activităţilor de zi cu zi, fie susţinute de acasă, fie din deplasare. Este capabil să asigure o funcţionalitate excelentă şi o utilizare rapidă, corectă şi confortabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • Design ultra modern
  • Preţ convenabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.