HP 15-AC103NQ – laptop accesibil şi elegant, ideal activităţilor cotidiene

Fie că îţi doreşti un laptop pentru divertisment, fie pentru business, noul model de la HP despre care o să vorbim astăzi, este o variantă potrivită oricărei situaţii, oferind rezultate productive, graţie configuraţiei sale hardware excelente.

HP 15-AC103NQ este o alegere inteligentă dacă vrei un laptop bun, modern şi accesibil ca şi preţ. Este un model din generaţia 2016, fără a avea vreun sistem de operare instalat din fabrică, lucru ce permite utilizatorului să îşi aleagă sistemul de operare preferat.

Deţine o baterie de tip Li-Ion cu 4 celule (41 Wh), capabilă să granteaze o durată de lucru prelungită.

Preţul de achiziţionare este pe departe extrem de avantajos, astfel modelul de faţă este disponibil la eMag la doar 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Tastatura numerică, împreună cu cea internaţională şi cu zona de atingere multi-touch, oferă o utilizare comodă, rapidă şi corectă, aducând după ele un plus de productivitate.

Exeriorul este de culoare neagră, modern şi elegant, alternat de finisaje şi elemente foarte bine definite. Este realizat pe deplin dintr-un plastic calitativ, lucru ce influenţează şi greutatea laptop-ului de doar 2.19kg. În privinţa dimensiunilor, măsoară standard 38.43 x 2.43 x 25.46(W x H x D) cm.

Modelul de faţă este disponibil şi în magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu HP 15-AC103NQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul HP este prevăzut cu un ecran LCD LED ce măsoară 15.6” în diagonală. Afişează imagini de înaltă definiţie, viu colorate şi cu unghiuri largi de vizibilitate, la o rezoluţie maximă de 1366x768p, într-un format HD.

La capitolul performanţe, deţine un procesor Intel Core i5, model 4210U, provenit din a 4-a generaţie Haswell. Dispune de două nuclee şi de un Cache 3Gb, asigurând o putere de tactare de până la 1.7GHz. Însă, prin intermediul modului Turbo Boost, frecvenţa de calcul creşte până la 2.7GHz.

În ceea ce priveşte partea de grafică, jumătate este AMD, iar cealaltă jumătate este Intel. Este o configuraţie foarte bună, ideală oricărei activităţi de lucru, inclusiv jocurilor. Dispune de un procesor grafic Intel şi de o placă video de tip dedicată, din seria AMD, model Radeon M330, cu o capacitate de 1Gb, de tip DDR3.

Are standard 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3, o capacitate suficientă pentru activităţi multimedia şi office, precum şi navigare Web. În ceea ce priveşte capacitatea de stocare, vine proiectat cu o unitate HDD cu capacitatea de 500Gb, cu 5400rpm.

Capitolul multimedia are la bază o cameră Web, un microfon integrat, un cititor de carduri SD, DVD Rw, precum şi două difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia DTS Studio Sound.

La nivel de conectivtiate pune la îndemână port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth v4.0, LAN 10/100 Mbps şi Wireless 802.11 b/g/n.

Concluzie :

Aşadar, HP 15-AC103NQ este un laptop de ultimă generaţie, echipat cu performanţe hardware bune, capabil să asigure o productivitate ridicată fie de acasă, fie de la birou.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware foarte bună
  • Design plăcut
  • De ultimă generaţie
  • Preţ avantajos
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.