Hotpoint WMTG 602 H – maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, din clasa A++

Hotpoint WMTG 602 H reprezintă o soluţie ideală atunci când cauţi o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, asta datorită faptului că spaţiul din locuinţă nu este unul foarte generos.

Se dovedeşte a fi un produs electrocasnic avantajos atât din punct de vedere al consumului de resurse (curent, apă, detergenţi), cât şi din punct de vedere al rezultatelor pe care le obţine.

Aşa cum am spus, deţine încărcare verticală, capacitatea acesteia fiind de 6kg. Are o viteză de centrifugare de 1000rpm, 18 programe de spălare, precum şi un afişaj de tip LED, ce oferă informaţii cu privire la etapele şi setările programului de spălare în curs.

Acest model WMTG 602 H poate fi achiziţionat şi online, din magazinul de specialitate eMag, cu numai 1.429 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, poartă o construcţie de dimensiuni reduse, integral de culoare albă. Înglobează tambur din inox, cu un volum de 42l, precum şi cuva din poliplex. Are o greutate de aproximativ 58kg şi măsoară standard 90 x 40 x 60 (IxLxA) cm.

Cât despre nivelul zgomotului produs la utilizare, la spălare înregistrează maxim 59 de decibeli, iar la centrifugare maxim 75 de decibeli.

Imagini cu Hotpoint WMTG 602 H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere energetic, noul produs de la Hotpoint este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A++. Astfel, consumul de curent electric per program standard înregistrat este de numai 0.9kWh. Cât despre consumul de apă, înregistrează o medie de 8500l/an.

După cum spuneam şi ceva mai sus, această maşină de spălat rufe cu încărcare verticală vine prevăzută cu o serie numeroasă cu 18 programe de spălare. Printre programele de bază, des întâlnite la majoritatea maşinilor de spalar rufe, deţine şi câteva mai speciale, cum ar fi: programul Jeans, programul mătase şi perdele, programul uşor de călcat, programul extra-clătire şamd.

Panoul de control al maşinii este proiectat în partea frontală. În partea din dreapta este poziţionat ecranul LED, iar în partea din stânga butonul selector, înconjurat la randul său de câteva butoane de control şi de pictograme reprezentative programelor de spălare.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Hotpoint WMTG 602 H se dovedeşte a fi o maşină de spălat rufe de calitate foarte bună, capabilă să obţine rezultate eficiente, cu un consum de resurse apreciabil.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.