Hotpoint WMSF 622

Cauți o mașină de spălat cu încărcare frontală a rufelor, însă nici un produs de acest fel nu ți-a atras atenția în mod special? În situația aceasta, venim cu o recomandarea excelentă, ce aparține unei clase de eficiență energetică foarte bună, ce dispune de o serie diversificată de programe și de numeroase funcții, remarcându-se printr-un preț de achiziție extrem de accesibil.

Mașină de spălat rufe Hotpoint WMSF 622 este un produs electrocasnic recent pe piață, ce prezintă încărcare frontală, având o viteză de 1200rpm și o capacitate de 6Kg. Este un aparat Slim, ce dispune de afișare LCD, de pe care poți să urmărești etapele și setările programelor.

O astfel de mașină de spălat se regăsește la eMag la prețul de numai 1.199lei (vezi preț actualizat), un preț mic, avantajos, ținând cont de calitățile acesteia.

Așa cum spus, este un model Slim, astfel măsoară numai 85 x 59.5 x 42.5 și cântărește în jur de 60Kg. Este un model alb, ce are deschiderea hubloului la 150 de grade. Cuva este construită din poliplex, iar tamburul din inox, având un volum de 40l.

Același aparat electrocasnic se poate găsi și în stocurile de produse ale magazinelor online Flanco și Altex.

Imagini cu Hotpoint WMSF 622 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranță un astfel de produs electrocasnic nu va modifica foarte mult factura de la curent, asta datorită clasei de eficiență energetică A++.

Vine dotată cu 16 programe de spălare, o serie eficientă și capabilă să acopere toate tipurile de țesături. O mică parte din acestea sunt: program Anti Allergy, program Anti Pată, program prespălare, program Daily Wash, program ECO, program rufe albe program Woolmark Platinum Care și așa mai departe.

La nivel de siguranță și funcții, se remarcă printr-o serie diversificată, cum ar fi: funcția de detectare automată a cantității de rufe, funcția Ecotech, funcția Super Wash, funcția de setare a temperaturii, sistemul Overflow, funcția de selectare a centrifugării, sistemul de siguranță pentru copii și funcția de programare întârziată.

Acestea fiind prezentate, Hotpoint WMSF 622 este o mașină de spălat rufe ideală, economică și performantă, ce se achiziționează la un super preț.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • 1200rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • SLIM
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.