Hotpoint-Ariston WMSD723B

Hotpoint-Ariston WMSD723B este un aparat electrocasnic extrem de modern și elegant, foarte eficient în orice locuință. Vorbim de o mașină de spălat rufe Slim, de cea mai bună calitate, extrem de performantă și economică.

Este un produs cu tip de încărcare frontală, ce pune la dispoziție o capacitate de încărcare de 7Kg și o viteză de centrifugare de 1200rpm.

Este o mașină de spălat foarte economică, mulțumită clasei A+++ de eficiență energetică, ajungând la un consum de doar 1kW per ciclu de spălare standard și undeva la 173kW/an. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ba din contră, undeva la doar 10.600l/an.

Pe partea de aspect, se evidențiază prin trăsături slim, de doar 85 x 59.5 x 43.5cm, remarcându-se prin detalii moderne și finisaje elegante.

Acestea fiind spuse, o astfel de mașină de spălat rufe, Slim, cu încărcare frontală de la Hotpoint se poate procura la un preț extrem de accesibil, de doar 1.399lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Hotpoint-Ariston WMSD723B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Se laudă cu un număr de 12 programe foarte utile și economice, ce include toată gama de tipuri de țesături, descurcandu-se perfect chiar și atunci când gradul de murdărie este mai ridicat. Aceste programe sunt: bumbac, ciclu baby, îndepărtare pete, opțiune pentru spălare rapidă, lenjerii și prosoape și woolmark platinum care.

Wolmark Platinum Care este un program dedicat în mod special țesăturilor sensibile, ce au mențiunea de a fi spălate doar manual.

Se bucură de funcția de siguranță împotriva copiilor, extrem de eficientă în cazul celor ce au copii și caracteristică Super Silent.

Un atuu al acestui produs electrocasnic Hotpoint, ar fi că este extrem de silențios, astfel se bucură de un nivel redus de zgomot, undeva la 58 decibeli la spălare și de doar 74 decibeli la centrifugare.

Cu siguranță vă veți bucura o perioadă îndelungată de funcționalitatea acestei mașini de spălat rufe, asta grație componentelor din dotare, contruite din materiale extrem de calitative și rezistente, precum tamburul din inox, cu un volum de 48l, iar cuva din poliplex.

În concluzie, Hotpoint WMSD723B este mașina de spălat rufe ideală în orice familie, chiar dacă este mai numeroasă, se va descurca excepțional, oferind rezultate incredibile de spălare și un consum scăzut al resurselor.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Slim
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Sistem de siguranță împotriva copiilor
  • Super Silent
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.