Hotpoint TCS 73B GP – uscător de rufe prin condensare, de mare ajutor în orice locuinţă

Hotpoint TCS 73B GP este un uscător de rufe performant, un aparat electrocasnic extrem de necesar în acesta perioadă a anului, pentru toţi cei dintre noi.

Avem de-a face cu un model ce realizează uscarea articolelor prin condensare, având o capacitate de încărcare de 7Kg, tip de încărcare frontal şi un afişaj de tip LED.

Cât despre preţ, nu este un produs foarte scump, ţinând cont este de mare ajutor în locuinţa fiecăruia, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de 1.459 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa datelor tehnice, se laudă cu un nivel de zgomot extrem de redus, de numai 69db (la centrifugare), având tamburul de 112l, iar hubloul deschidere la 180 de grade. Este un aparat clasic, pe un exterior alb, ce cântăreşte în jur de 37Kg şi măsoară 85 x 59.5 x 61(IxLxA) cm.

Imagini cu Hotpoint TCS 73B GP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vorbim despre un model din clasa B de eficienţă energetică, ce se se bucură de o serie numeroasă de programe, precum: program antialergic, program pentru articole din mătase, program pentru articole din bumbac şi program pentru Jeans.

Modelul de faţă, beneficiază de 3 niveluri automate de uscare şi de câteva sisteme speciale ca: sistem de siguranţă împotriva copiilor, sistem de semnalizare acustică la terminarea programului, de sistem de anti-şifonare la incepului şi sfârşitul programului şi de sistem de uscare prin condensare.

Acestea fiind spuse, Hotpoint TCS 73B GP este un uscător de rufe cu încărcare frontală, ce realizează uscarea rufelor prin condensare, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Uscător de rufe cu condensare
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Încărcare frontală
  • Afişaj LED
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.