Hotpoint SXBD925GF – aprat frigorific Side by Side, cu o capacitate generoasă de depozitare

Hotpoint SXBD925GF este un produs frigorific Side by Side inedit, datorită exteriorului de culoare neagră, mai rar întâlnit la astfel de aparate electrocasnice.

Este un model generos în privinţa spaţiului de depozitate, ce se bucură de sistemul de răcire No Frost, atât la frigider, cât şi la congelator, de afişaj LCD, având un volum net toal de 550l.

După cum era de aşteptat, costul de achiziţie este pe măsura caracteristicilor, astfel eMag comercializează un asemenea aparat frigorific cu preţul de 4.122 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, aşa cum am spus şi mai sus, se bucură de un exterior original, ultra modern, de culoare neagră. Are o greutate de 102Kg, măsoară 176 x 90.2 x 75(IxLxA) cm, având mânerele uşilor proiectate vertical.

Acelaşi produs frigorific generos îl întâlnim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Hotpoint SXBD925GF :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, avem de-a face cu un produs frigorific din clasa de eficienţă energetică A+, ce garantează un consum energetic de numai 445kWh/an.

Modelul de faţă, dispune de frigider, dar şi de congelator, ambele fiind ultra încăpătoare. Frigiderul are un volum de 346l, beneficiază de 5 sertare mari din sticlă securizată, de 5 suporturi pe uşă şi de alte două compartimente pentru lactate şi pentru fructe/legume.

Congelatorul are un volum de 204l, beneficiind de 5 rafturi generoase şi de încă 2 compartimente Frost Free.

Cât despre funcţii şi caracteristici speciale, se laudă cu funcţia eficientă Holiday (vacanţă), cu funcţia de super congelare, cu funcţia Frost Free, cu clasă climatică SN, N şi ST şi cu un un nivel de zgomot de doar 47 de decibeli.

În concluzie, aparatul electrocasnic Hotpoint SXBD925GF este un produs frigorific Side by Side de cea mai înaltă calitate, garantând o eficienţă maximă şi un spaţiu ultra generos pentru depozitare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Side by side
  • Sistem de răcire No Frost
  • Volum net total 550l
  • A+
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.