Hotpoint SXBD920F – un produs frigorific voluminos, distins şi inteligent

Hotpoint SXBD920F este o un produs frigorific side by side, foarte încăpător şi inteligent, ce prezintă un aspect ultra modern, potrivit oricărei bucătari destine.

Discutăm despre un produs de calitate superioară, din clasa de eficienţă energetică A+, ce beneficiază de sistem de răcire No Frost şi de afişaj LCD. Este un model extrem de încăpător, astfel are un volum brut total de 550l şi un volum net total de 537l.

Nu pot spune că este foarte accesibil, în privinţa preţului, însă costul este pe măsura calităţii şi a performanţelor, astfel un asemenea aparat frigorific este comercializat cu 3.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, este pe deplin realizat din inox, având menerele uşilor poziţionate vertical. Are o greutate de aproximativ 102Kg şi măsoară 176 x 90.2 x 75(IxLxA) cm.

Acelaşi aparat frigorific side by side îl întâlnim şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Hotpoint SXBD920F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Eficienţa energetică se datorează clasei A+, astfel consumul de curent electric anual este de doar 445kWh.

Modelul de faţă este compus din frigider şi congelator, ambele fiind extrem de încăpătoare. De început, o să vorbim despre frigider, ce are un volum net de 345l, beneficiind de: 4 rafturi mari din sticlă securizată, de 4 suporturi pe uşă, de un compartiment pentru brânzeturi şi de două compartimente spaţioase pentru fructe şi legume.

Congelatorul, are un volum net de 192l, beneficiază de o capacitate de congelare de 10Kg/24h şi 5 compartimente generoase.

În privinţa funcţiilor, se laudă cu funcţia de super-răcire, cu funcţia de super-congelare, cu funcţia Holiday, cu clasă climatică N-SN-ST, cu iluminare interioară cu LED, cu o autonomie de până la 7h fără curent şi cu un nivel de zgomot de numai 47db.

În concluzie, Hotpoint SXBD920F este un aparat frigorific de tip side by side, de calitate foarte bună, ce se evidenţiază printr-un aspect ultra modern, fiind extrem de performant şi de încăpător.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Side by side
  • Volum brut total 537l
  • Sistem No Frost
  • A+
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.