Hotpoint SDS 1722 J – frigider din inox cu o uşă, voluminos şi modern

Hotpoint SDS 1722 J este un frigider cu o singură uşă, ce se află printre singurele modele de astfel de produse frigorifice ce nu deţin congelatoare încorporate. Desigur, există o soluţie şi pentru acest model, respectiv un congelator asemănător din punct de vedere estetic, amble formând un tip de aparat side-by-side foarte atractiv şi ceva mai accesibil ca şi cost. Se pot achiziţiona separat, garantând un spaţiu generos pentru depozitare, însă şi locuinţa trebuie să fie pe măsura dimensiunilor acestora.

Modelul de faţă, se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, având un volum net total de 342l şi un volum brut total de 346l. Deţine un spaţiu de încărcare pe cât se poate de generos, asta datorită şi lipsei congelatorului. Se potriveşte perfect oricărei locuinţe şi stil, precum şi oricărei familii numeroase sau mai puţin numeroase.

Are un cost bun de achiziţie, respectiv 1.249 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ avantajos raportat la o calitate şi o performanţă superioară.

În ceea ce priveşte design-ul, observăm o construcţie distinsă, realizată integral din inox, ce măsoară standard 175 x 60 x 65(IxLxA) cm. Este de culoarea inoxului, poartă mânerele Stainless Steel poziţionate vertical şi vine standard cu deschidere pe dreapta. Mulţumită sistemului reversibil, deschiderea uşii se poate schimba după cum este mai avantajos fiecăruia dintre noi.

Acelaşi frigider din inox cu o singură uşă îl întâlnim şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Hotpoint SDS 1722 J :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranţă cei de la Hotpoint au reuşit să asigure standarde ridicate în ceea ce priveşte consumul energetic al acestor produse frigorifice. Astfel, vorbim despre un frigider avantajos din punct de vedere energetic, încadrat în clasa A+. În privinţa consumului, înregistrează o media anuală de 142kW, în condiţiile în care deţine şi iluminare interioară.

La capitolul compartimentare, este alcătuit din 4 rafturi generoase, construite din sticlă securizată, din două compartimente pentru legume/fructe şi din 5 rafturi pe uşă. Dezgheţarea acestuia se face automat, fără vreun efort în plus şi timp pierdut.

Un lucru extrem de important ar fi igiena frigiderului, datorită căreia alimentele se vor păstra în condiţii optime. Astfel, modelul de faţă deţine sistemul Hygiene Advanced, un tratament special cu ioni de argint pentru interiorul frigiderului. Reprezintă o soluţie pe cât se poate de naturală, ce previne formarea bacteriilor şi a mucegaiului, garantând totodată un mediu perfect pentru depozitarea alimentelor.

Reprezintă o variantă silenţioasă, cu un nivel de zgomot de numai 43db, ce dispune de agent de răcire R600a, de sistem antibacterian, de un compresor şi de clasă climatică SN.N.ST.T.

În privinţa accesoriilor din dotare, vine echipat cu o cutie specială pentru depozitarea cărnii, cu un suport pentru ouă, cu un dispozitiv pentru gheaţă şi cu un raft pentru sticle mari. Raftul special pentru sticle aduce un plus spaţiului din interior, facilitând printr-o organizare sigură a sticlelor.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hotpoint SDS 1722 J este un frigider din inox cu o uşă, ce deţine un volum generos pentru depozitare, capabil să asigure un mediu optim pentru alimentele depozitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Modern
  • Silenţios
  • Eficient
Contra:
  • Fără congelator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.