Hotpoint RSG 825 JS EU – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, din clasa A+++, cu 16 programe de spălare

Aparatul electrocasnic Hotpoint RSG 825 JS EU este un model super eficient de maşină de spălat rufe, ce garantează rezultate ireproşabile, indiferent de nivelul de murdărie, într-un mod pe cât se poate de economic.

Avem de-a face cu un produs cu încărcare frontală, ce are un volum de 8Kg, un afişaj LCD, o viteză centrifugare de 1200rpm şi o serie de 16 programe de spălare.

Costul de comercializare este neaşteptat de convenabil, astfel se poate procura de la eMag cu preţul de numai 1.557 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel tehnic cât şi estetic, vorbim despre un produs clasic, ce prezintă un exterior modern, de culoare albă. Deţine tambur din inox cu capacitatea de 62l, iar ca şi greutate şi dimensiuni ale construcţiei, măsoară 85 x 59.5 x 60.5(IxLxA) cm şi cântăreşte aproxiamtiv 64Kg.

Imagini cu Hotpoint RSG 825 JS EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului energetic, cât şi al consumului de apă, se descurcă excelent. Astfel, consumul de curent electric per program este de doar 0.88kWh, datorită clasei A+++, iar consumul anual de apă este de numai 11.400l.

După cum am spus şi mai sus, aparatul de faţă se laudă cu o serie numeroasă de programe de spălare, capabile să garanteze rezultate ireproşabile, cu un consum de resurse extrem de redus. Ei bine, câteva din cele 16 programe sunt: program Baby, program extra clătire, program pilote, program lenjerie, program delicate, program culori închide şi aşa mai departe.

Cât despre funcţii speciale şi tehnologii, dispune de Digital Motion, de Direct Injection, de Woolmark Platinum Care, de Super Silent, de selector pentru centrifugare, de sistem de siguranţă pentru cei mici, de funcţia pauză pornire/oprire şi de programare întârziată.

În concluzie, maşina de spălat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU este un model cu încărcare frontală, extrem de eficient şi de performant, ideal în orice locuinţă distinsă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.