Hotpoint RPG 926 DX EU – maşină de spălat rufe modernă şi inteligentă, din clasa de eficienţă enegetica A+++

Maşina de spălat rufe Hotpoint RPG 926 DX EU este un model extrem de calitativ şi de accesibil, ce vine cu tip de încărcare frontal, beneficiind de o serie numeroasă de programe şi de funcţii.

Avem de-a face cu un aparat electrocasnic din clasa A+++, ce are o capacitate de încărcare de 9Kg, o viteză de centrifugare de 1200rpm, de afişare LCD şi de o listă cu 16 programe de spălare.

Din punct de vedere al preţului de achiziţionare, este un model extrem de avantajos şi de convenabil, astfel eMag îl comercializează cu preţul de ofertă de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de detaliile tehnice ale maşinii, ar fii de specificat faptul că este un model de culoare albă, ce măsoară 85 x 59.5 x 60.5(IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 74Kg. În dotarea acesteia găsim tamburul din polipropilenă, cu un volum de 62l şi cu cuva din oţel inoxidabil.

Imagini cu Hotpoint RPG 926 DX EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ca şi consum de resurse, ar fii de spus că se bucură de clasa energetică A+++, garantând un consum per program de spălare standard de numai 0.8kWh. La fel de bine stă şi din punct de vedere al consmului de apă, astfel media anuală de apă este de doar 10.862l.

În privinţa programelor de spălare, aşa cum am spus şi mai sus, se laudă cu o serie de 16 programe, economice şi eficiente, precum: program pentru delicate, program pentru lenjerie, program pentru culori închise, program pentru extra-clătire, program Super Wash, program Antialergic delicat 40° şi aşa mai departe.

Vis-s-vis de funcţiile şi opţiune aparatului, dispune de funcţia Direct Injection, de funcţia Digital Motion, de funcţia Super Silent, de sistemul Overflow, de selectorul pentru centrifugare, de sistemul de siguranţă împotriva copiilor, de programare întârziată şi de opţiunea pauză pornie/oprire.

Acestea fiind spuse, Hotpoint RPG 926 DX EU este o maşină de spălat rufe performantă, accesibilă şi super eficientă, ce garantează cele mai bune rezultate la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe
  • Capacitate de încărcare 9Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.