Hotpoint RPD 1047 DX EU – un aparat electrcasnic din clasa A+++, capabil să ofere rezultate extraordinare

Hotpoint RPD 1047 DX EU este o maşină e spălat rufe din clasa de eficienţă energetică A+++, cu încărcare frontală a articolelor, ce garantează cele mai bune rezultate, într-un mod pe cât se poate de economic, în privinţa resurselor.

Vorbim despre un model performant, dotat cu afişaj LCD, cu o capacitate de încărcare extrem de generoasă, respectiv de 10Kg şi cu o viteză de centrifugare de 1400rpm.

Desigur, costul aparatul este pe măsura caracteristicilor, astfel este pus în vânzare de către cei de la eMag cu preţul de 2.023 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de detaliile tehnice, avem de-a face cu un produs clasic, pe un fond alb, ce cântăreşte în jur de 76Kg şi măsoară 85 x 59.5 x 60.5 (IxLxA) cm. Ar mai fii de specificat că tamburul are un volum de 71l, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 76db, iar la spălare de 56db.

Aceeaşi maşină de spălat rufe eficientă o regăsiţi şi în ofertele magazinului online Altex.

Imagini cu Hotpoint RPD 1047 DX EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se descurcă extraordinar din punct de vedere al consumului de resurse, astfel se laudă cu clasa energetică A+++, ce garantează un consum în program standard de numai 0.67kWh. În privinţa consumului de apă, media anuală este de doar 12.460l.

Cu siguranţă garantează cele mai bune rezultate, asta graţie celor 16 programe de spălare, economice şi eficiente, precum: program Baby, program pilote, program Super Wash, program bumbac, program lenjerie, program antialergic delicat 40°, program antialergic Plus 60°, program Woolmark Platinum Care, program delicate şi aşa mai departe.

Cât despre sisteme şi funcţii speciale, dispune de funcţia Direct Injection, de funcţia Digital Motion, de funcţia Super Silent, de selectorul pentru centrifugare, de protecţie împotriva inundaţiilor, de programare întârziată şi de funcţia pauză pornit/oprit.

În concluzie, Hotpoint RPD 1047 DX EU este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce aparţine clasei de eficienţă energetică A+++, capabilă să ofere rezultate excepţionale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe
  • Capacitate de încărcare 10Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.