Hotpoint LUF 8M132 X EU – maşină de spălat vase inteligentă, din clasa A+++

Hotpoint LUF 8M132 X EU este o maşină de spălat vase super economică şi performantă, ce deţine funcţii şi sisteme avansate, astfel încât să ofere cele mai bune rezultate la spălare.

Vorbim despre un aparat electrocasnic pentru bucătărie, cu o capacitate de încărcare de până la 14 seturi, cu o serie de 8 programe de spălare şi cu un afişaj modern, de tip LCD.

Cât despre, pot spune că este destul de avantajos în raport cu caracteristicile aparatului, aşadar modelul de faţă este comercializat de către eMag cu numai 2.114 lei (vezi preţ actualizat).

Este un model clasic, cu un exterior de culoare albă, ce măsoară standard 85 x 60 x 60(IxLxA) cm, având un nivel de zgomot de numai 42db.

Acelaşi aparat electrocasnic îl pun la dispoziţie şi cei de la Flanco.

Imagini cu Hotpoint LUF 8M132 X EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ca şi programe de spălare dispune de următoarele: program cristale, program înmuiere, program express 30min, program Duo Wash, program Auto Normal şi program Auto Intensiv.

Alte caracteristici special de menţionat, ar fi protecţia pentru inundaţie, sistemul de siguranţă pentru copii, cele două nivele de temperatură, sistemul Ecotech, Sensor System, indicatorul luminos de presiune la clătire, sistemul de uscare Extra Wind, element de încălzire ascuns, programarea întârziată şi indicatorul pentru sare.

Ca şi consum de resurse, se laudă cu clasa energetică A+++, ce garantează un consum mediu de 237kW/an şi de numai 0.83kW/ciclu, iar cel de apă are o media de 2520l/an şi de doar 9l/ciclu.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hotpoint LUF 8M132 X EU este o maşină de spălat vase ultra performantă, economică şi eficientă, ce asigură rezultate de notă zece.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 14 seturi
  • Clasa A+++
  • 8 programe
  • Afişaj LCD
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.