Hotpoint LTF8B019 – maşină de spălat vase complet încorporabilă, inteligentă şi încăpătoare

Hotpoint LTF8B019 este o maşină inteligentă de spălat vase, concepută pentru a vă scuti de această sarcina obositoare, într-un mod pe cât se poate de avantajos, în privinţa resurselor.

Este un produs electrocasnic încăpător, ce are o capacitate de până la 13 seturi, beneficiază de control electronic, de 8 programe eficiente de spălare şi de un afişaj modern de tip LCD.

În ciuda atâtor specificaţii şi caracteristici numeroase, preţul este extrem de atrăgător, astfel în oferta eMag produsul de faţă costă numai 1.415 lei (vezi preţ actualizat).

Discutăm despre un model clasic, complet încorporabil, de culoare albă, ce măsoară standard numai 85 x 60 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi model în pun la dispoziţie şi cei de la Flanco.

Imagini cu Hotpoint LTF8B019 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se laudă cu o serie numeroasă de programe şi de funcţii, precum: protecţie pentru inundaţie, sistemul de siguranţă pentru copii, program intensiv, program rapid, program Bio/Eco, program delicate, program expess 30 min, program normal, funcţia de igienizare, program înmuiere şamd.

Ar mai fi de specificat faptul că deţine sistemul de uscare nNatural, funcţia Aqua Stop, două nivele de temperatură, indicator de sare şi funcţia de programare întârziată.

Ca şi accesorii, posedă un coş reglabil pe înălţime şi un coş destinat tacâmurilor.

În privinţa consumului de resurse se prezintă extrem de bine. Astfel, aparţine clasei energetice A+, având un consum de 295kWh/an şi de 1.04kW/ciclu de spălare. La fel de bine stă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de 3080l, iar consumul pe ciclu de spălare este de doar 11l.

Concluzie :

În concluzie, Hotpoint LTF8B019 este o maşină de spălat vase performantă, dotată cu sisteme şi funcţii avansate, astfel încât să asigure cele mai bune rezultate posibile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet încorporabilă
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A+
  • 8 programe
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.