Hotpoint LTB4B019 – este o maşină de spălat vase inteligentă, ce asigură rezultate excepţionale

Hotpoint LTB4B019 reprezintă modelul accesibil şi avantajos de maşină de spălat vase, datorită capacităţii generoase de încărcare şi a funcţiilor şi programelor numeroase de care dispune.

Aveam de-a face cu un aparat electrocasnic complet incorporabil, din clasa de eficienţă energetică A+, ce are o capacitate de încărcare de până la 13 seturi, 4 programe eficiente de spălare şi control electronic.

Preţul aparatului este neaşteptat de accesibil, în raport cu specificaţiile produsului, astfel magazinul eMag o comercializează cu preţul de ofertă de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul datelor tehnice, ar fii de specificat faptul că are un nivel de zgomot de doar 49db şi măsoară 82 x 59.5 x 57(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic de la Hotpoint, se poate regăsi şi în promoţiile celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Hotpoint LTB4B019 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Consumul de resurse este unul pe cât se poate de mic, astfel cel energetic, datorat clasei A+ este de numai 1.04kW/ciclu de spălare, iar cel de apă de numai 11l/ciclu de spălare.

După cum spuneam, beneficiază de 4 programe de spălare, printre care se enumeră: programul normal 65 °C, programul intensiv, programul Bio/Eco şi programul pentru înmuiere.

La nivel de sisteme şi tehnologii avansate, se laudă cu sistemul de reglare a coşului superior (Lift up system ), de indicator luminos pentru alimentare cu sare, cu element de încălzire ascuns, sistem de uscare şi aşa mai departe.

Odată cu noul produs electrocasnic, vin şi câteva accesorii utile, precum coşul pentru tacâmuri, compartimentul pentru sare, coşul superior reglabil (Lift-Up), coşul pentru tacâmuri glisant şi sistemul de instalare Fast Fix.

Acestea fiind spuse, maşina de spălat vase Hotpoint LTB4B019 este un model complet incorporabil, performant şi eficient, potrivit oricărei bucătari moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • Complet incorporabilă
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A+
  • 4 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.