Hotpoint LSTF 9B116 C – maşină de spălat vase eficientă, de calitate superioară

Hotpoint LSTF 9B116 C este o maşină de spălat vase inteligentă şi generoasă în prisma capacităţii de încărcare, capabilă să ofere rezultate impecabile la spălare.

Ei bine, vorbim despre un produs din clasa A+, ce vine cu o serie de 9 programe de spălare, cu control mecanic şi cu o capacitate de încărcare de până la 10 seturi.

La capitolul preţ, pot spune că este un model avantajos, cu un raport preţ-calitate corect, astfel este comercializat cu preţul de 1.721 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi date tehnice, ar fi de spus că măsoară numai 82 x 44.5 x 55(IxLxA) cm şi că are un nivel de zgomot extrem de redus, respectiv de numai 46 de decibeli.

Imagini cu Hotpoint LSTF 9B116 C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei de eficienţă energetică A+, consumul de energie electrică în program standard este de numai 0.83kWh, iar cel de apă de doar 9l/ciclu.

Programele şi opţiunile de spălare ale maşinii sunt numeroase şi eficiente, precum: program auto normal, program Bio/Eco, program auto intensiv, program ultra intensiv, program express, program cristale, program goodnight şi aşa mai departe.

În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie indicatorul luminos de presiune la clătire, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele două nivele de temperatură, Sensor System şi indicatorul pentru sare.

Acestea fiind spuse, Hotpoint LSTF 9B116 C este o maşină de spălat vase încăpătoare şi economică, ce garantează performanţe ridicate la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet incorporabilă
  • Display digital
  • Capacitate 10 seturi
  • Clasa A+
  • 9 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.