Hotpoint LSTB 4B00 – maşină de spălat vase modernă, cu o capacitate generoasă de încărcare

Hotpoint LSTB 4B00 este o maşină de spălat vase modernă, de generaţie recentă, concepută pentru a oferii rezultate impecabile, în orice situaţie, într-un mod extrem de economic.

Vorbim despre un produs electrocasnic din clasa A, de tip complet încorporabil, ce deţine afişaj LED, control electronic, 4 programe de spălare şi o capacitate de încărcare de până la 10 seturi.

Este o maşină de spălat vase foarte avantajoasă ca şi cost de achiziţie, astfel se poate găsi la eMag, la preţul de doar 1.244 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de datele tehnice, are un nivel de zgomot de numai 51 de decibeli şi măsoară standard 82 x 44.5 x 57(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic Hotpoint îl întâlnim şi în ofertele celor de la Elefant şi Flanco.

Imagini cu Hotpoint LSTB 4B00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al programelor de spălare şi al sistemelor speciale, se bucură de program normal, de program intensiv, de program Bio/Eco, de indicator sare, de sistemul de siguranţă Overflow, de element de încălzire ascuns, de opţiune de încărcare la jumătate şi de 2 nivele de temperatură.

Cât despre consumul de resurse (apă şi energie electrică), ar fi de spus că provine din clasa A, având un consum mediu anual de 267kWh şi de 0.94kW/ciclu de spălare. În privinţa consumului de apă, media anuală este de numai 2800l, iar per ciclu de spălare de doar 10l.

Odată cu aparatul, ca şi accesoriu, vine însoţit de un coş pentru tacâmuri, de tip glisant.

Concluzie :

În concluzie, Hotpoint LSTB 4B00 este o maşină de spălat vase economică şi eficientă, ce garantează cele mai bune rezultate posibile, indiferent de gradul de murdărie al vaselor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control mecanic
  • LED
  • Capacitate 10 seturi
  • Clasa A
  • 4 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.