Hotpoint LST 216A

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Hotpoint LST 216A pare a fi alegerea ideală, atunci când cauți să îți achiziționezi o mașină de spălat vase complet încorporabilă, datorită funcțiilor performante de care se bucură și a calității de care dă dovadă.

Un astfel de produs electrocasnic nu ar trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă, asta mulțumită funcționalității excelente și a eficienței ridicate de care beneficiază.

Se remarcă printr-un design modern, fiind bine dimensionată, astfel încât să se încorporeze perfect în orice tip de mobilă de bucătărie. Măsoară doar 82 x 44.5 x 57cm și prezintă un fond complet pe culoarea alb.

Așadar, un astfel de produs electrocasnic reprezintă o alegere bine inspirată, atunci când dorești o mașină de spălat vase performantă și eficientă, ce se laudă cu un cost extrem de accesibil, de doar 1.232cm (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat vase încorporabilă Hotpoint LST 216A :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așadar, este vorba despre o mașină de spălat vase cu o capacitate de încărcare de 10 seturi de veselă, ce beneficiază de un afișaj LED cu control electronic, de pe care se pot urmări stările celor 6 programe de spălare extrem de eficiente.

Este un produs electrocasnic ce aparține clasei A de eficiență energetică, având un consum de doar 0.92kW/ciclu de spălare. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ba din contră, ajunge undeva la 10l de apă per ciclu de spălare.

Ecotech este simbolul ce identifică produsele din cele mai bune clase de eficiență energetică de pe piața electrocasnicelor. Mașinile de spălat vase cu funcția Ecotech, reprezintă garanția de eficiență a standardelor ridicate, cu un nivel redus de consum și cu o performanță excepțională.

Acest aparat electrocasnic Hotpoint, este unul foarte silențios, fapt ce este susținut de nivelul redus de zgomot, de doar 51 decibeli. Așadar, vei putea pune în funcțiune oricând, zi sau noapte, această mașină de spălat vase, fără a deranja pe cei din jur.

În concluzie, Hotpoint LST 216A este mașina de spălat vase complet încorporabilă, ce oferă performanță, calitate și un consum redus de resurse întotdeauna, indiferent de gradul de murdărire al vaselor.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat vase încorporabilă
  • Capacitate de 10 seturi
  • Afișaj LED
  • Clasă de eficiență energetică A
  • Indicator sare
  • Compartiment sare
  • Control electronic
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.