Hotpoint LFF8M121CX – maşină de spălat vase independentă, din inox

Hotpoint LFF8M121CX reprezintă o maşină de spălat vase standard din inox, concepută pentru a garanta rezultate ireproşabile în orice situaţie. Se laudă cu un design modern şi elegant, ce o face foarte uşor de integrat în stilul de amenajare al oricărei bucătării.

Provine din clasa energetică A++, având o capacitate de încărcare pentru 14 seturi. Dispune de 8 programe de spălare şi de afişaj LCD, controlul acesteia fiind de tip electronic.

Acest model LFF8M121CX poate fi procurat din stocul magazinului de specialitate eMag, cu preţul online de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind la nivel estetic, remarcăm un exterior argintiu din inox. Este o construcţie de calitate superioară, ce asigură durabilitare şi rezistenţă în timp. Cât despre detaliile tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 47kg şi că măsoară standard o înălţime de 85cm, o lungime de 60cm şi o adâncime de 60cm. Nivelul zgomotului produs în timpul utilizării este de maxim 41dB(A).

Imagini cu Hotpoint LFF8M121CX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită faptului că specialiştii au încadrat-o în clasa de eficienţă energetică A++, consumul de resurse este unul pe cât se poate de favorabil. Astfel, consumul de curent electric per ciclu de spălare standard este de numai 0.93kWh, iar cel de apă de doar 9l.

Cele 8 programe de spălare al vaselor acoperă majoritatea tipurilor posibile de încărcătură. Acestea sunt: programul Express 30’, programul Duo Wash, programul de înmuiere, programul de spălare delicate, programul Fast, programul Eco şi prgoramul normal.

În privinţa opţiunilor speciale, se laudă cu următoarele: Zone Wash (2 coşuri), Delay Timer, Shor Time, ExtraDry şi Tabs.

Iar ca şi caracteristici de bază, beneficiază de Sensor System, de Flexi Power, de afişare timp rămas până la sfârşitul programului, de indicator luminos fază program, de indicator luminos alimentare cu sare, de indicator luminos de presiune la clătire, de Delay timer light indicator, sistem de reglare a coşului superior (Lift up system) şi sistem de decalcifiere reglabilă.

Concluzie:

În concluzie, Hotpoint LFF8M121CX este o maşină de spălat vase independentă din inox, capabilă să obţină rezultate excelente într-un mod pe cât se poate de eficient.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Inox
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 14 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.