Hotpoint LFF8M121C – maşină de spălat vase performantă, din clasa A++

Hotpoint LFF8M121C este o maşină de spălat vase standard, un aparat electrocasnic ideal în orice bucătărie şi în orice familie, datorită rezultatelor pe care este capabilă să le obţină, într-un mod economic, indiferent de gradul de murdărie al vaselei.

Apartinei clasei de eficienţă energetică A++, are o capacitate de încărcare de până la 14 seturi, se controlează electronic, având 8 programe de spălare. Se bucură de un ecran LCD modern, ce informează în legătură cu setările şi etapele programului în curs.

Acest model LFF8M121C este disponibil în ofertele magazinului de specialitate eMag, la numai 1.339 de lei (vezi preţ actualizat).

Se prezintă cu un aspect modern şi clasic de culoare albă, ce se integrează perfect în orice bucătărie. Cântăreşte în jur de 50kg, măsoară standard 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare înregistrând maxim 41db.

Produsul de faţă se poate procura şi din stocurile celor de la Flanco sau Altex.

Imagini cu Hotpoint LFF8M121C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cele 8 programe de spălare ale acestui produs Hotpoint sunt: Eco, Auto Intensiv, Auto Normal, Auto Fast, Delicat, Express 30, Prespălare şi Duo Wash.

 • Programul Eco are o durată de spălare de 3 ore şi 10 minute. Consumul de resurse este de 9l de apă şi de 0.93kWh energie electrică.
 • Programul Auto Intensiv are o durată de spălare de cuprinsă între 2 ore şi 3 ore. Consumul de resurse este de 14-15l de apă şi de 1.5-8kWh de energie electrică.
 • Programul Auto Normal are o durată de spălare de cuprinsă între 1 oră şi 2 ore jumătate. Consumul de resurse este de 14.5 – 16l de apă.
 • Programul Auto Fast are o durată de spălare de cuprinsă între 40 de minute şi 1 oră şi 20 de minute. Consumul de resurse este de 13 – 14.5l de apă.
 • Programul Delicat are o durată de spălare de 1 oră şi 40 de minute. Consumul de resurse este de 11l de apă.
 • Programul Express 30 are o durată de spălare de 30 de minute. Consumul de resurse este de 11l de apă şi de 0.5kWh de energie electrică.
 • Programul Prespălare (Înmuiere) are o durată de 12 minute, consumul de resurse fiind de 4.5l de apă.
 • Programul Duo Wash are o durată de spălare de 2 ore. Consumul de resurse este de 18l de apă.

Ca şi funcţii speciale, se laudă cu funcţia Zone Wash, funcţia Extra Uscare şi funcţia Short Time.

Zone Wash permite spălarea vaselor doar pentru coşul selectat.

Extra Uscare utilizează o temperatură ridicată pe parcursul clătirii finale, plus o sesiune de uscare prelungită.

Shot Time este o funcţie inteligentă ce oferă posibilitatea reducerii duratei programelor, însă cu aceleaşi rezultate eficiente.

Odată cu această maşină vin şi următoarele accesorii utile: un coş pentru tacâmuri, un coş superior de tip reglabil (Lift-Up), o tavă pentru tacâmuri, un coş inferior cu inserţii rabatabile şi un coş pentru tacâmuri de tip glisant.

Concluzie :

În concluzie, Hotpoint LFF8M121C este o maşină de spălat vase standard, un produs electrocasnic de bucătărie, capabil să obţine rezultate excelente, într-un mod pe cât se poate de eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
 • 8 programe
 • Performanţe bune la spălare
 • A++
 • 14 seturi
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.