Hotpoint LFF8M019X – maşină de spălat vase cu control electronic şi cu afişaj LCD

Hotpoint LFF8M019X este o maşină de spălat vase generoasă din punct de vedere al capacităţii de încărcare, performantă şi eficientă, concepută pentru a garanta rezultate excepţionale.

Se laudă cu o capacitate de până la 14 seturi, cu 8 programe de spălare eficiente, cu control electronic şi cu un afişaj elegant, de tip LCD.

Preţul este neaşteptat de avantajos, aşadar modelul de faţă se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag cu preţul de numai 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Este realizată integral din inox, purtând culoarea acestuia, având ca şi dimensiuni standard 85 x 60 x 60(IxLxA) cm.

Aceeaşi maşină de spălat vase o întâlnim şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Hotpoint LFF8M019X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este un produs electrocasnic inteligent, ce beneficiază de o serie diversificată de programe, precum: program inundaţie, program intensiv, program înmuiere, program delicate, program Express 30 min, program Extra Dry, program Bio/Eco şi program rapid.

Totodată, se bucură şi de sistem de siguranţă pentru copii, de element de încălzire ascuns, de funcţia Aqua Stop, de programare întârziată şi de indicator de sare.

La capitolul consum de resurse, avem de-a face cu o maşină de spălat din clasa energetică A+, ce are un consum energetic mediu anual de 295kWh şi de numai 1.04kW/ciclu de spălare. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de 3080l şi de doar 11l/ciclu de spălare.

Concluzie :

În concluzie, Hotpoint LFF8M019X este o maşină de spălat vase performantă, cu o eficienţă ridicată la spălare, concepută pentru a garanta rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 14 seturi
  • Clasa A+
  • 8 programe
  • Afişaj LCD
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.