Hotpoint Ariston LFF8B019

Desigur, fiecare gospodină își dorește o mașină de spălat vase cât mai performantă în bucătăria ei. De aceea, astăzi vom discuta despre noua mașină de spălat vase de la Ariston.

Hotpoint Ariston LFF8B019 este noua mașină de spălat vase, pe care fiecare și-ar dori-o în bucătăria să. Destul de încăpătoare, cu o capacitate de 13 seturi, cu un afișaj electronic de tip LCD și cu cele 8 programe, grijă spălatului vaselor va dispărea.

Costul acestei mașini de spălat vase marca Aristion, este de aproximativ 1.400lei (vezi prețul actualizat), destul de corect, ținând cont că face parte din clasă energetică A+.

IMAGINI CU Hotpoint Ariston LFF8B019 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de o clasă excelentă de eficientă la spălare și tot odată la uscare. Cu o varietare de programe și opțiuni precum, protecție inundație, siguranță copii, program intesiv, program rapid, program Bio/Eco și altele, spălatul vaselor va deveni o plăcere pentru oricare dintre noi.

Datorită tehnologiei revoluționare Aqua Stop, vei putea lasa mașina de spălat vase nesupravegheată pe durată funcționării fără nici o problemă. Așadar, în cazul unui surplus de apa, sistemul Aqua Stop va opri imediat alimentarea cu apa, iar pompa va elimina conținutul de apa din interiorul mașinii.

Dacă până acum nu te-am convins cu numeroasele calități ale acestei mașini, sigur te vom convinge acum cu consumul redus de apă, de doar 11l utilizați pe ciclu, iar pe an undeva la 3000l. Nici la capitolul energie nu stă mai rău, făcând parte din clasa A+, consumul de energie electrică la un ciclu de spălare ar fi de 1kW, iar cel anual de 295kWh, destul de ok.

Cu un nivel de zgomot destul de silențios, de aproape 50 de decibeli, sigur nu te va deranja atunci când este pusă în funcțiune, fie că este zi sau noapte.

După cum știm, esențele tari se țin în sticluțe mici, asemănător și cu această mașină de spălat vase. Chiar dacă dispune de foarte multă tehnologie și specificații revoluționare, nu măsoară mai mult de 85 x 60 x 60(IxLxA)cm, astfel o poți monta oriunde dorești fără grija spațiului.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Control: Electronic
  • Tip afișaj: LCD
  • 8 programe
  • Aqua Stop
  • Coș reglabil pe înalțime
  • Programare intarziata
  • Indicator sare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.