Hotpoint KRC 640 B – plită vitroceramică inteligentă şi modernă de tip încorporabilă

Hotpoint KRC 640 B este o plită încorporabilă recent lansată pe piaţa electrocasnicelor de bucătărie, remarcată printr-un design ultra-modern şi elegant. Reprezintă un aparat de calitate extrem de bună, cu capacitatea de a garanta un mod de utilizare confortabil şi sigur.

Discutăm despre un model electric, prevăzut cu patru zone de gătit diferite cu aprindere electrică de la buton. Beneficiază de sistem de inducţie, de 9 trepte de putere, precum şi de afişaj electronic cu control touchscreen.

Acest model recent KRC 640 B poate fi achiziţionat din gama magazinului de specialitate eMag cu preţul de 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Observăm o construcţie modernă din sticlă vitroceramică de culoare neagră, extrem de uşor de integrat în decorul oricărei bucătării. Suprafaţa perfect netedă simplifică semnificativ modul de curăţare al acesteia. Tehnic vorbind, dimensiunile standard măsoară 4.8 x 59 x 52 (IxLxA) cm, având o greutate de aproximativ 7.3kg.

Acelaşi produs este disponibil online şi în oferta magazinului Cel.

 

Imagini cu Hotpoint KRC 640 B:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noua variantă de la Hotpoint se laudă cu o putere maximă de 6700kW (207.3Wh/kg). Aşa cum am spus este echipată cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum: unul mare de 210 mm în diametru, unul normal de 180mm în diametru şi două mici de 145mm/160mm în diametru.

Ca şi poziţionare, acestea sunt integrate astfel: cel mare în partea din spate stânga, cel normal în partea din faţă dreapta, iar cele două mici în faţă stânga şi spate dreapta. Arzătorul cel mare furnizează o putere de 2.3kW (197,1Wh / kg), cel normal o putere de 1.8kW (202Wh / kg), iar cele două mici o putere de 1.2kW (205,8Wh / kg) / 1.4kW (224,3 Wh / kg).

Controlul plitei poate fi efectuat din partea frontală a acesteia, acolo unde este prevăzut panoul de comandă digital. Sunt proiectate o serie de butoane cu control touch, afişajul fiind unul de tip electronic.

Beneficiază de zonă cu indicator luminos de gătire, de indicator luminos pentru căldură reziduală, de funcţia de siguranţă pentru cei mici şi de dispozitiv de siguranţă.

Datorită indicatorului pentru căldură reziduală, puteţi profita din plin de aceasta oprind funcţionarea cu 5 minute înainte de finalizarea gătitului.

Este de reţinut faptul că recipientele de gătit trebuie să acopere perfect zona de gatit respectivă, astfel în caz contrar se va pierde energie importantă.

Concluzie:

Concluzionând, Hotpoint KRC 640 B este o plită încorporabilă inteligentă concepută integral din sticlă vitroceramică de culoare neagră. Datorită modului de funcţionare prin inducţie are capacitatea de a garanta rezultate rapide şi eficiente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modernă
  • Sticlă neagră
  • Touch control
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.