Hotpoint FTCD 87B 6H – uscător de rufe cu condensator, cu afişaj LCD

Hotpoint FTCD 87B 6H este un uscător de rufe accesibil şi modern, dotat cu specificaţii şi funcţii performante. Reprezintă o soluţie ideală pentru cei care nu beneficiază de un loc bine amenajat pentru a îşi usca rufele, indiferent de vremea de afară.

Este un aparat cu încărcare frontală, ce are o capacitate de până la 8kg. În partea frontală deţine un generos afişaj LCD, ce oferă informaţii cu privire la setările şi etapele ciclului de uscare în curs.

Acest model FTCD 87B 6H poate fi achiziţionat online şi din magazinul eMag, cu preţul avantajos de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, se aseamănă destul de mult cu maşinile de spălat rufe cu încărcare frontală. Prezintă un exterior clasic şi modern, de culoare albă, extrem de uşor de integrat în stilul oricărei locuinţe. Cântăreşte aproximativ 37kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 61 (IxLxA) cm. Hubloul are o deschidere largă de până la 180 de grade, volumul tamburului fiind de 112l.

Acelaşi model este comercializat online şi de către evoMag.

Imagini cu Hotpoint FTCD 87B 6H:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul uscător de rufe automat cu condensator este prevăzut cu o listă numeroasă de programe, capabile să acopere toate tipurile de ţesături şi articole. Printre programele de bază, întâlnite la mai toate uscătoarele de rufe, dăm şi peste câteva mai speciale, cum ar fi: programul Jeans, programul pilote, programul mătase, programul cămăşi, programul jucării de plus, program antialergic şamd.

În privinţa funcţiilor speciale, se laudă cu tehnologia 7 Lever Sensing, cu opţiunea de încălzire a rufelor, cu opţiunea de reîmprospătare şi cu tehnologia Gold Care Woolmark.

De asemenea, se bucură de sistemul de siguranţă pentru copii, de sistemul de semnalizare acustică la terminarea programului, de opţiunea de programare întârziată, de opţiunea de uscare rapidă, de sistem de anti-şifonare la începutul şi sfârşitul programului, de uscare prin condensare şi de cuvă cu rotaţie bidirecţională alternată.

Panoul de comandă al uscătorului este prevăzut în parte frontală a acestuia. Aici se regăsesc câteva butoane de control, programele şi opţiunile acestuia, precum şi un generos şi modern ecran LCD.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Hotpoint FTCD 87B 6H este un uscător de rufe automat cu condensator, dotat cu numeroase programe şi opţiuni, astfel încât să asigure cele mai mulţumitoare rezultate.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • 15 programe
  • Performant şi modern
  • 16 programe
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.