Hotpoint-Ariston FMSG 623B

Vechea mașină de spălat rufe s-a stricat, iar acum ești nevoie să îți achiziționezi una nouă, performantă și accesibilă? Ei bine, ar fi cazul să faci o alegere bine gândită, și să te orientezi către un model care să beneficieze de o clasă energetică destul de bună, de o capacitate de încărcare generoasă și nu în ultimul rând de un preț cât mai redus.

De accea, astăzi am ales să îți prezentăm noua mașină de spălat rufe Hotpoint-Ariston FMSG 623B, un model foarte accesibil, ce se bucură de o clasă de eficiență super bună, respectiv clasa A+++. Acest aparat electrocasnic este unul de tip slim, ce vine cu încărcare frontală a rufelor.

Așa cum spuneam ceva mai sus, este ok să îți îndrepți atenția către un produs cât mai accesibil, ca și preț, de accea, aparatul de față costă numai 1.199lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, vis-a-vis de funcțiile și numărul de programe ale acestuia.

Se bucură de o capacitate încărcare a rufelor de 6Kg, de o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut și de un afișaj LCD, de pe care se pot urmării și seta etapele spălării rufelor.

Este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală ce vine standard pe culoarea alb, o culoare potrivită oricărei încăperi, ce prezintă dimensiuni slim de numai 85 x 59.5 x 42.5cm.

Imagini cu Hotpoint-Ariston FMSG 623B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un lucru excepțional la această mașină de spălat rufe, ar fi că este foarte silențioasă, chiar și la etapa de centrifugare, astfel încât o poți pune la treabă oricând, indiferent de oră.

Programele de care beneficiază, acoperă aproape toată gama de țesături, astfel o poți utiliza fără nici o problemă, ca în final să te bucuri de haine immaculate. Ca și programe, dispune de: program pentru extra-clătire, program special antialergic, program pentru lână atestat Woolmark, program Super Wash, program Special Baby și program pentru îndepărtarea petelor.

Pe lista funcțiilor sale smart, se regăsesc următoarele: sistemul de reglare al consumului, funcția specială Ecotech, sistemul de detectare spumă, sistemul de siguranță pentru copii (se blochează panoul de control în timpul spălării) și programarea întârziată.

În concluzie, dacă îți dorești eficiență, rezultate incredibile la spălare dar și la centrifugare și un nivel bun de performanțe, mașina de spălat rufel Hotpoint-Ariston FMSG 623B reprezintă variantă cea mai ideală și accesibilă la ora actuală de pe piața electrocasnicelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
 • Mașină de spălat cu încărcare frontală
 • Viteză de centrifugare 1200rpm
 • Clasă de eficiență energetică A+++
 • Model SLIM
 • Afișaj LCD
Contra:
 • Nimic

One thought on “Hotpoint-Ariston FMSG 623B

 1. Pro.Designul este atractiv,rotatii pana la 1200
  contra. Capacitate mica de incarcare la unele programe,programe ce necesita pornire manuala pt golire sau stoarcere
  intrbare programul de 30 de min nu clateste, nu stoare si nu goleste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.