Hotpoint ELTF 11M121 C EU – un aparat electrocasnic eficace, de tip complet incorporabil

Hotpoint ELTF 11M121 C EU este o maşină de spălat vase extrem eficientă şi de avantajoasă din punct de vedere al preţului, fiind o variantă ideală oricărei bucătării moderne.

Avem de-a face cu un produs electrocasnic complet incorporabil, din clasa A++, ce se laudă cu o capacitate de încărcare pentru 14 seturi şi cu o serie diversificată de programe de spălare, respectiv 8 la număr.

Costul aparatului este destul de corect, raportat la specificaţiile aparatului, astfel modelul de faţă este comercializat de către cei de la eMag cu preţul de 1.719 lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi date tehnice, ar fii de spus că măsoară numai 82 x 59.5 x 57(IxLxA) cm şi că beneficiază de un nivel de zgomot de doar 41db.

Imagini cu Hotpoint ELTF 11M121 C EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vis-a-vis de consum, cel energetic de numai 0.93kW/ciclu şi cel de 265kWh/an, se datorează pe deplin clasei energetice A++. Se prezintă foarte bine şi din punct de vedere al consumului de apă, fiind de doar 2520l/an şi de 9l/ciclu.

În privinţa opţiunilor şi programelor de spălare al vaselor, se laudă cu programul Bio/Eco, cu programul Auto Fast, cu programul Auto Intensiv, cu programul Auto Normal, cu programul Cristale, cu programul Duo Wash, cu programul Express 30min şi lista continuă.

Cât despre senzori şi sisteme speciale, ar fii de remarcat Sistemul de uscare Natural, Sensor System, Sistemul de siguranţă Overflow, indicatorul luminos de presiune la clătire, funcţia de programare întârziată, element de încălzire ascuns şi indicatorul pentru sare.

Acestea fiind spuse, Hotpoint ELTF 11M121 C EU este o maşină de spălat vase complet incorporabilă, economică şi inteligentă, ce oferă rezultate excepţionale în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet incorporabilă
  • Display digital
  • Capacitate 14 seturi
  • Clasa A++
  • 11 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.