Hotpoint EBF20223X – este o combină frigorifică voluminoasă şi eficientă, din inox

Hotpoint EBF20223X este o combină frigorifică încăpătoare, modernă şi avantajoasă, ce poate fii varianta perfectă pentru bucătăria oricui, indiferent de numărul membrilor familiei.

Discutăm despre un aparat frigorific din clasa de eficienţă energetică A+, ce are un volum net total de 314 litrii şi un volum brut total de 331 de litrii. Beneficiază de afişaj LED, de iluminare interioară şi de alte multe funcţii speciale.

Preţul de achiziţie este destul de avantajos pot spuse, în raport cu caracteristicile şi funcţiile acestui produs fridorific, astfel la eMag se găseşte la preţul de 2.067 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi aspect, prezintă o construcţie modernă din inox, de culoare argintie, având mânere încorporate şi uşi reversibile. În privinţa dimensiunilor, măsoară 200 x 60 x 65.5(IxLxA) cm, astfel nu ocupă foarte mult loc în bucătărie.

Acest produs frigorific din inox se regăseşte şi în stocurile de produse electrocasnice a celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Hotpoint EBF20223X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa consumul energetic, modelul de faţă aparţine clasei A+, asigurând un consum de curent electric de numai 308kWh/an.

Compartimentarea aparatului este obţinută astfel, frigiderul este poziţionat în partea de sus, iar congelatorul în partea de jos. Frigiderul, beneficiază de sistem de dezgheţare automat şi de un volum net de 241l, având în dotare 4 rafturi din sticlă, 4 rafturi pe uşă şi un sertar pentru fructe şi legume.

Congelatorul, vine cu un volum net de 73 de litrii şi cu o capacitate de congelare de până la 7kg/24h, fiind echipat cu 3 compartimente generoase.

Cât despre funcţiile speciale ale comebinei, ne surprinde cu funcţia Holiday, cu funcţia de super-răcire şi cu funcţia de super-congelare.

Alte detalii despre acest produs frigorific, ar fii că dispune de clasă climatică SN-N-ST-T, de agent de răcire R600a, de o autonomie fără curent de până la 14h, de un nivel de zgomot de numai 44db şi de iluminare interioară.

Pentru mai multă siguranţă şi mai multă prospeţime, optează la un odorizant special pentru aparate frigorifice OdorCaptor, cu carbon activ.

În concluzie, Hotpoint EBF20223X este un produs frigorific extrem de spaţios, foarte eficient şi util, ideal pentru bucătăriile locuinţelor noastre,

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 331l
  • Volum net total 314l
  • A+
  • Sistem de răcire NoFrost
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.