Hotpoint AWM 129 – maşină de spălat rufe încorporabilă, performantă şi eficientă

În zilele noastre o maşină de spălat rufe automată a devenit aproape un produs indispensabil, spun asta datorită faptului că obţine rezultate eficiente şi rapide, oferindu-ne mai mult timp liber de petrecut. Desigur, ca la fiecare produs în parte, odată ce suntem hotărâţi să îl achiziţionăm, trebuie să luăm ca atare o serie de criterii importante, criterii ce influenţează consumul, eficienţa şi rezistenţa în timp. De aceea, pentru review-ul de astăzi, am ales să vorbim puţin despre o maşină de spălat economică, avantajoasă şi calitativă, în cazul în care eşti interesat de un astfel de model avantajos.

Hotpoint AWM 129 este o maşină de spălat rufe automată, de tip încorporabilă, ce poate fi integrată perfect în mobilier, oferind un aer modern şi elegant. Este o maşină de spălat cu încărcare frontală a rufelor, ce are un volum de 7kg, capacitate destul de generoasă după părerea mea, ce o face potrivită cu siguranţă familiilor numeroase. Are o viteză de centrifugare de 1200rpm, rotaţii ce garantează rezultate apropiate de uscare. Deţine un afişaj pe LED-uri, alături de care stă panoul de control. De aici poţi alege programele şi setările, după care poţi urmării fiecare etapă a ciclului de spălare.

În privinţa preţului, nu pot spune că este nici cea mai ieftină maşină, dar nici cea mai scumpă, însă în raport cu calitatea este destul de avantajoasă. Astfel, este comercializată de către magazinul online eMag cu preţul de 1.739 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, după cum observi prezintă un design clasic, având în plus un element, respectiv uşa ce ajută la încorporarea acesteia. Este de culoare albă, potrivită oricărui stil, măsurând standard 81.5 x 59.5 x 54.5(IxLxA) cm. Ar fi de spus că tamburul are un volum de 52l.

Aceaşi maşină de spălat automată de tip încorporabilă o regăseşti şi în stocul de oferte al celor de la Altex.

Imagini cu Hotpoint AWM 129 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Deţine 16 programe de spălare, o listă diversificată, ce o face capabilă să acopere aproape toate tipurile de ţesături. Printre programele de bază se enumeră şi câteva speciale, precum programul Special Baby, programul Goodnight, programul Mix (15min), programul Wookmark Platinum Care, programul Super Wash şamd.

Nu se lasă mai prejos nici din punct de vedere al funcţiilor şi opţiunilor speciale, astfel beneficiază de funcţia de anti-şifonare, de funcţia de călcare uşoară, de funcţie de reglare a vitezei de centrifugare, de funcţie de excludere centrifugare, de indicator iluminat Pornit/Oprit, de indicator iluminat blocare uşa, de funcţia Super Silent, funcţia de programare întârziată şi de sistemul de reglare al consumului.

În ceea ce priveşte siguranţă ta şi a familiei, deţine protecţia pentru prevenirea inundaţiilor şi sistemul de protecţie pentru copii.

Programul Woolmark Platinum Care este certificat de către compania Woolmark, program special pentru mărcile ce ating standarde superioare în privinţa calităţii rezultatelor la spălare, capabile să spele până şi produse cu etichetă unde se specifică doar spălarea manuală (“Numai spălare manuală”). Este un rezultat brevetat, datorită căruia chiar şi după mai bine de 20 de spălări hainele rămân la fel de plăcute şi intacte.

Modele Super Silent, precum şi cel de faţă, beneficiază de motoare trifazate, concepute astfel încât să deţină un sistem de suspensie ce captează până şi cele mai puternice vibraţii, garantad o silenţiozitate deplină, chiar şi la etapă de centrifugare.

Programul eficient de spălare Special Baby, este un ciclu ideal ce oferă rezultate ireproşabile la doar 40°C. Este capabil să asigure o igienă absolută articolelor spălate şi o îngrijire specială ţesăturilor şi pielii. Funcţionează pe baza diluării detergenţilor cu mai multă apă, optimizând în felul acesta efectul aditivilor de igienizare.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Hotpoint AWM 129 este o maşină de spălat rufe automată, de generaţie nouă, concepută pentru a garanta rezultate absolute, într-un mod eficient, atât din punct de vedere energetic, cât şi din punct de vedere al consumului de apă şi detergenţi.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+
  • Afişaj LED
  • Raport preţ-calitate excelent
  • 16 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.