Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 – maşină de spălat vase accesibilă şi performantă, de tip complet încorporabilă

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 este o maşină de spălat vase accesibilă, de tip complet încorporabilă, capabilă să obţină rezultate la spălare peste limita aşteptărilor, într-un mod pe cât se poate de avantajos ca şi consum de resurse (curent, apă şi detergent).

Este un model încăpător, pentru aproximativ 10 seturi, ce pune la dispoziţie 4 programe de spălare. Controlul maşinii este de tip electronic, având doar două butoane de selecţie. Unul pentru a porni programul de spălare şi altul pentru a selecta programul de spălare. Poartă un afişaj de tip LED, ce pune la dispoziţie informaţii despre funcţiile şi programele de spălare ale maşinii.

Pot confirmă faptul că avem de-a face cu unul dintre cele mai avantajoase produse de acest fel, cu cel mai favorabil raport preţ-calitate. Astfel, modelul de faţă este disponibil la preţul de doar 1.069 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că este de culoare albă şi că este de tip complet încorporabilă. Dimensiunile acestei maşini măsoară standard 82 x 44.5 x 57(IxLxA) cm.

Acealsi model avantajos şi accesibil se regăseşte şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul consum, este încadrată în clasa A de eficienţă energetică, înregistrând o media anuală de 267kWh şi de 0.94kW/ciclu de spălare. Cât despre consumul de apă, media anuală ajunge la aproximativ 2.800l şi de 10l/ciclu de spălare.

Aşa cum am spus şi ceva mai sus, deţine patru programe de spălare, fără a mai beneficia de alte funcţii extra. Acestea sunt: programul Bio/Eco cu o durată de 3h. Consumul de resurse al acestui program constă în 0.9kWh/ciclu energie electrică şi în 10l de apă.

Programul Intensiv are o durată de spălare de până la 2h şi 30min. Consumul acestui program constă în 1.3kWh energie electrică şi în 14l de apă.

Programul Normal, ideal spălării zilnice a tacâmurilor, are o durată de până la 2h. Consumul acestuia constă în 1.1kWh energie electrică şi în 13.5l de apă.

Şi ultimul program, cel de încărcare la jumătate, durează în jur de 1h şi 20min. Consumul acestui program constă în 0.95kWh energie electrică şi în 10.5l de apă.

Se laudă cu două nivele de temperatură, cu sistmul de siguranţă avansat Overflow, cu indicator de sare şi cu element de încălzire ascuns. Odată cu maşină, ca şi accesoriu, vine un coş de tacâmuri glisant.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 este o maşină de spălat vase complet încorporabilă, capabilă să obţină rezultate bune la spălare, într-un mod eficient şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (10 seturi)
  • Control electronic
  • Performanţe bune la spălare
  • LED
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.