Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM – uscător de rufe cu performanţe superioare, din clasa A++

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM este un uscător de rufe performant şi modern, un aparat electrocasnic de calitate foarte bună, ce reuşeşte să obţină rezultate peste media aşteptărilor, într-un mod foarte economic.

Reprezintă o variantă eficientă, provenită din clasa energetică A++, ce pune la îndemână 16 programe de uscare, o capacitate de încărcare de 8kg şi un afişaj modern LCD. De pe acesta se pot urmări setări şi etape cu privire la programul de uscare în curs.

Acest uscător de rufe cu încărcare frontală este disponibil la eMag la preţul de 2.239 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, constrctia acestuia modernă şi elegantă este asemănătoare unei maşini de spălat rufe cu încărcare frontală. Este de culoare albă, construit din elemente de cea mai bună calitate, precum cuva din poliplex şi tamburul din inox. Tehnic vorbind, deschiderea hubloului se face de până la 180 de grade, dimensiunile uscătorului măsurând standard 85 x 59.5 x 63(IxLxA) cm.

Produsul de faţă se regăseşte şi în stocul magazinului de specialitate Altex.

Imagini cu Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Procesul de uscare al articolelor funcţionează pe baza unui condensator electronic. Mulţumită clasei energetice A++ în care a fost încadrat acest uscător, performanţele superioare la uscare vor fi obţinute cu un consum de curent electric pe cât se poate de avantajos.

Vine echipat cu o serie diversificată de programe, 16 la număr, printre care se enumeră şi câteva mai speciale, precum programul anti-şifonare, programul de împrospătare, programul pentru articole din lână şamd.

În privinţa funcţiilor, dispune de sistemul de anti-şifonare la începutul şi sfârşitul ciclului, de rotire bidirecţională alternativă, de filtru detaşabil, de Delay timer, respectiv întârzierea pornirii programului, de Woolmark Platinum Care, de atenţionare acustică la terminarea programului şi de indicator luminos la umplerea rezervorului de apă, capacitatea acestuia fiind de 5l.

Woolmark Platinum Care atestă faptul că acest uscător Hotpoint este certificat, asta însemnând că se descurcă excepţional de bine şi la uscarea articolelor delicate, fără a le deteriora vreun moment.

În ceea ce îl priveşte zgomotul, este un produs foarte silenţios în timpul funcţionarii, astfel zgomotul produs este de maxim 51db.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM este un uscător de rufe eficient, dotat cu cele mai noi funcţii şi tehnologii, ce îl fac capabil să obţină rezultate extrem de bune.

Concluzie :

Pro:
  • 16 programe
  • Afişaj LCD
  • Clasa A++
  • Performant şi modern
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.