Hotpoint-Ariston AQS73D29 – combină frigorifică din inox, modernă și economică

Hotpoint-Ariston AQS73D29 este un aparat frigorific modern și inteligent, conceput după cele mai recente sisteme și tehnologii ale momentului. Se dovedește a fi o combină frigorifică cu un raport preț-calitate avantajos, ideală în orice tip de bucătărie.

În privința volumului, cel brut este de 356 de litrii, iar cel net total de 319 litrii. Astfel, frigiderul proiectat în partea de sus este de 222 de litrii, iar congelatorul poziționat în partea de jos de 97 de litrii.

Ca și cost de achiziție, se poate procura online din oferta celor de la eMag cu prețul de 1.799 de lei (vezi preț actualizat).

La capitolul aspect, remarcăm un design modern și elegant cu finisaje bine definite. Este în totalitate din inox antiamprentă, cântărește în jur de 67kg și măsoară standard 59.5 x 65.5 x 188.5 (L x A x I) cm.

Ușile cu sistem reversibil au deschidere standard pe partea dreaptă, purtând mânere integrate poziționate orizontal.

Același produs frigorific avantajos se regăsește și în magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu Hotpoint-Ariston AQS73D29:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de menționat faptul că aparține clasei de eficiență energetică A++, consumul mediu de curent electric înregistrat fiind de doar 244kWh/an.

Așa cum am spus, frigiderul are un volum net total de 222l, precum și sistem de dezghețare automat. Dispune de 4 rafturi ajustabile de sticlă securizată, de 4 suporturi pe ușă, dar și de un compartiment generos destinat legumelor și fructelor. Cât despre accesorii, pune la îndemână un suport pentru ouă și un suport metalic pentru sticle.

Congelatorul de 97l are sistem de dezghețare automat, fiind compus din: 3 compartimente generoase și dintr-o tăviță pentru cuburi de gheață. Totodată, este de subliniat faptul că are o capacitate de îngheț de până la 4kg/24 h.

La nivel de funcții și sisteme, se laudă cu sistemul de răcire Full Supreme No Frost, cu funcția de congelare rapidă, cu filtru antibacterian, cu sistemul de semnalizare audio pentru ușă deschisă, cu tehnologia Al 6-lea Simț șamd.

Ar mai fi de menționat că nivelul zgomotului înregistrat în timpul utilizării este de numai 42dB, că are o putere de 150W, un singur compresor, agent de răcire R600a, clasa climatică SN-T, dar și o autonomie fără curent de până la 16 ore.

Concluzie:

Concluzionând, Hotpoint-Ariston AQS73D29 este cu siguranță o alegere potrivită atunci când vine vorba de o combină frigorifică modernă, inteligentă și economică.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Full NoFrost
  • A++
  • Inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.