Hotpoint Aqualtis AQ83D29 – mașină de spălat rufe de înaltă tehnologie

Astăzi, avem deaface cu o mașină de spălat rufe inedită, ce se bucură de cele mai recente tehnologii, astfel asigură rezultate de spălare și de centrifugare excepționale, într-un mod pe cât se foate de eficient.

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este o mașină de spălat rufe cu afișaj LCD, ce prezintă tip de încărcare frontal. Are o viteză de centrifugare excelentă, de 1200 de rotații pe minut și o capacitate generoasă de încărcare, de 8Kg.

Un astfel de produs inedit, se comercializează cu numai 1.739lei (vezi preț actualizat), un preț pe cât se poate de avantajos, ținând cont de funcțiile și de tehnologiile smart de care dă dovadă.

Prezintă o construcție perfectă, de culoare albă. Are o greutate de aproximativ 75Kg și măsoară 85 x 59.5 x 61.6cm. Diametrul hubloului este de 42.5cm, iar deschiderea acestuia se face la 150 de grade, având tamburul din inox și cuva din poliplex.

Găsim același produs electrocasnic Aqualtis și în stocurile magazinelor Altex și Flanco.

Imagini Hotpoint Aqualtis AQ83D29 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cât despre consum, ar fii de spus că în decursul unui an se consum circa 11.660l de apă, iar despre consumul energetic, în jur de 196kWh, asta datorită clasei de eficiență energetică A+++.

Pune la dispoziție 16 programe de spălare, o serie diversificată, ce acoperă toată gama de țesături. O parte din acestea sunt: program pentru bumbac, program lână, program ușor de călcat, program antialergic, program ultra delicate, program rufe albe, program cămăși, program mix 30min, program Woolmark Platinum Care și așa mai departe.

Ca și opțiuni, se bucură de viteză de centrifugare variabilă, de temperatură variabilă, de super Wash, de călcare ușoară, de pornire întârziată, de blocare taste pentru copii și pauză pornire/oprire.

Funcțiile speciale ale aparatului sunt: funcția super Silent, funcția Eco Tech, funcția High Definition Washing și sistemul overflow.

În concluzie, dacă vrei performanță, eficiență și rezultate ireproșabile din partea mașinii tale de spălat rufe, atunci noul model Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este exact ceea ce ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 8kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.