Hotpoint AQS73D29 – maşină de spălat rufe slim cu ecran LCD, din clasa A+++

Hotpoint AQS73D29 reprezintă o maşină de spălat rufe slim cu încărcare frontală, un model avantajos capbil să garanteze cele mai bune rezultate la spălare, cu cel mai bun consum de resurse, indiferent de situaţie.

Beneficiază de un raport favorabil calitate-preţ, fiind clasificată în clasa A+++ de eficienţă energetică. În ciuda faptului că este slim, are o capacitate de încărcare destul de mare, respectiv de 7kg, viteza de centrifugare fiind de 1200rpm.

În partea superioară deţine panoul de control, alcătuit din butoane de control foarte simplu de manevrat şi dintr-un ecran generos de tip LCD, ce oferă informaţii legate despre etapele de spălare şi funcţiile setate (centrifugare şi temperatură).

Acest model AQS73D29 se poate achiziţiona din magazinul online de specialitate eMag, cu doar 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, este de culoare albă, panoul de control şi hubloul fiind încadrate într-un element de culoare gri inox, din metal. Are o greutate de aproximativ 65kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 44.6(IxLxA) cm.

Cuva din dotare este construită din poliplex, tamburul din inox, iar hubloul dintr-o sticlă modernă de culoare fumurie, înconjurat de o margine neagră.

Nivelul zgomotului în timpul spălării atinge o maximă de 56db, iar în timpul centrifugării o maximă de 76db.

Acelaşi produs avantajos este disponibil şi la Altex, CEL, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Hotpoint AQS73D29 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ca şi eficienţă, aparatul de faţă Hotpoint se clasifică în clasa energetică A+++. Astfel, consumul mediu anual de apă este de aproximativ 10.428l, iar cel de curent electric per program standard de doar 1kWh.

Se laudă cu o sumedenie de programe de spălare, 17 la număr, care mai de care mai eficiente şi mai economice. Printre programele de bază întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat rufe, dăm şi peste câteva speciale, precum: programul extra-clătire, programul pentru lână, programul uşor de călcat, programul consum redus de curent electric, programul Baby şamd.

La capitolul siguranţă şi funcţii, se pare că cei de la Hotpoint şi-au făcut temele aşa cum trebuie. Spun asta datorită faptului că au echipat modelul de faţă cu numeroase şi avansate sisteme, precum: sistemul de reglare al consumului (Ecotech), sistemul de siguranţă împotriva copiilor, sistemul de protecţie împotriva inundaţiilor, selectorul pentru centrifugare, precum si cu funcţia de programare întârziată (Delay Timer).

Opinii pro și contra :

În concluzie, Hotpoint AQS73D29 este o maşină de spălat rufe Slim avantajoasă şi economică, un model cu încărcare frontală, ce beneficiază de o capacitate de încărcare generoasă şi de o gamă numeroasă de programe şi sisteme inteligente.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A+++
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.