Hotpoint AQD970D49 – maşină de spălat cu rufe cu uscător, eficientă şi inteligentă

Hotpoint AQD970D49 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce beneficiază de uscător încorporat, un produs electrocasnic inteligent, potrivit oricărei locuinţe moderne.

Vorbim despre un produs performant din clasa A, ce dispune de afişaj LCD, de o capacitate de încărcare de până la 9Kg şi de o viteză de centrifugare de 1400rpm.

Disigur, preţul de achiziţionare este pe măsura performanţelor, astfel produsul de faţă se poate procura din oferta eMag cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de spus că beneficiază de tambur din inox, de cuvă din poliplex, iar hubloul are un diametru de 42.5cm, cu o deschidere de până la 150 de grade. Exteriorul este de culoare albă, greutatea este de 75Kg, iar dimensiuni standard sunt de 85x 59.5 x 61.6(IxLxA)cm.

Aceeaşi maşină de spălat rufe cu uscător de la Hotpoint o întâlnim şi în oferta celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Hotpoint AQD970D49 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al performanţelor la spălare, dispune de o serie de programe numeroase, precum: program pentru extra-clătire, program pentru articole din bumbac, program pentru articole din lână, program rapid 45 de minute, program pentru colorate, program Baby şi aşa mai departe.

Vis-a-vis de funcţii şi opţiuni speciale, se laudă cu sistemul de siguranţă pentru copii, cu funcţia de selectare a centrifugării, cu funcţia de programare întârziată, cu funcţia Super Silent, cu funcţia Super Wash şi cu Motor Dynamic Inverter.

În ceea ce privesc informaţiile afişate pe display, vor fi afişate etapele de uscare, etapele de spălare, nivelul de temperatură, gradul de centrifugare şi timpul rămas până la finalizarea programului.

Acestea fiind spuse, Hotpoint AQD970D49 este o maşină de spălat rufe cu uscător, modernă şi inteligentă, ideală pentru oricare dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Cu uscător
  • Capacitate de încărcare 9Kg
  • Clasa A
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.