Hotpoint AQD1170D 69 – maşină de spălat rufe cu uscător, inteligentă şi modernă

Hotpoint AQD1170D 69 este un produs electrocasnic 2 în 1 excepţional, ideal în lucuinţa oricăruia dintre noi, fiind un aparat extrem de eficient şi de economic, garantând rezultate ireproşabile atât la spălare, cât şi la uscare.

Ei bine, vorbim despre o maşină de spalat rufe cu uscător, ce are un tip de afişaj LCD, o capacitate de încărcare de 11Kg la spălare şi de 7Kg la uscare, o viteză de centrifugare de 1600rpm şi o serie de programe excelente.

Ca şi preţ, aş spune că este un produs foarte avantajos, ţinând cont că deţine şi uscător, astfel în oferta eMag se găseşte la preţul de numai 2.622 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel tehnic, cât şi estetic, ar fii de spus că deţine cuva din plastic calitativ, volumul tamburului este de 71l, iar culoarea maşinii este albă. Construcţia acesteia cântăreşte aproximativ 75Kg şi măsoară 85 x 59.5 x 61.6(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic 2 în 1 îl întâlnim şi în ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Hotpoint AQD1170D 69 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că este o maşină de spălat rufe ce deţine uscător integrat, consumul energetic este neaşteptat de redus, astfel consumul în program standard este de numai 6.12kWh. Nici consumul de apă nu este mai mare, ci de numai 21.600l/an.

Se laudă cu o serie diversificată de programe, precum 16 la spălare şi 3 la uscare. Câteva din aceste programe sunt: program prespălare, proram clătire antialergică, program uşor de călcat, program bumbac, program lână, program uscare sintetice, program uscare lână şi aşa mai departe.

Funcţiile şi sistemele speciale ale acestui produs electrocasnic sunt următoarele: funcţia de memorare, funcţia Super Wash, funcţia de programare întârziată, sistemul de detectare spumă, selectorul pentru centrifugare, sistemul de siguranţă împotriva copiilor, protecţia pentru prevenirea inundaţiilor, programarea întârziată şi Motor Dynamic Inverter.

În concluzie, apartul electrocasnic Hotpoint AQD1170D 69 este o maşină de spălat rufe cu uscător, capabilă să asigure cele mai bune rezultate, într-un mod extrem de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe cu uscător
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 11 spălare / 7 uscare
  • Viteză de centrifugare 1600rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.