Hotpoint AQC94F5T/Z1 – uscător de rufe performant, accesibil şi modern, cu uscare prin condensare

Hotpoint AQC94F5T/Z1 se dovedeşte a fi un uscător  de rufe modern şi performant, cu un raport excelent dintre calitate şi preţ. Se integrează perfect în orice circumstanţă, datorită construcţiei sale moderne, asemănătoare unei maşini de spălat rufe.

Este un uscător de rufe automat cu încărcare frontală, capabil să obţină cele mai bune rezultate la uscare, modul de uscare fiind cu condensare Are o capacitate de încărcare de până la 9kg, deţine 5 nivele de uscare automate, 16 programe de uscare, precum şi un afişaj ultra modern de tip LCD. Acesta oferă detalii cu privire la setări şi la etapele programului de uscare.

Acest model AQC94F5T/Z1 este comercializat online de către magazinul eMag, cu preţul de achiziţie de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design asemănător maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală. Este de culoare albă, cântăreşte în jur de 49kg şi măsoară standard 59.5 x 63.0 x 85 (LxAxI) cm.

Volumul cuvei din poliplex este de 112l, rezervorul de apă fiind de 5l. Cuva are rotaţie bidirecţională alternată, deschiderea hubloului fiind la 180° în partea stângă .

Imagini cu Hotpoint AQC94F5T/Z1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul uscător de rufe Hotpoint este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul anual de energie electrică este de 2.91kWh.

Câteva din cele 16 programe de uscare eficiente şi economice, sunt: Îmbrăcăminte exterior, Încălzire rufe, Gold Care Woolmark, Cămăşi, Antialergic, Jucării de plus, călcare uşoară, şamd.

Ca şi opţiuni speciale pentru aceste programe de uscare ar fi: opţiunea de pornire întârziată, opţiunea de uscare rapidă şi opţiunea de extra îngrijire.

Ca şi zgomot, în momentul centrifugării, sunt înregistraţi în jur de 68 de decibeli.

Acest tip de uscător funcţionează pe baza uscării prin condensare, deţinând 5 nivele de uscare.

În privinţa funcţiilor speciale, este prevăzut cu sistem de siguranţă pentru copii, cu tehnologia Heat Pump, cu sistem anti-şifonare la începutul/sfârşitul programului, precum şi cu semnal acustic la sfârşirea ciclului de uscare.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Hotpoint AQC94F5T/Z1 este un uscător de rufe avantajos, modern şi performant, capabil să garanteze cele mai bune rezultate la uscare.

Concluzie :

Pro:
  • Condensare
  • Afişaj LCD
  • Performant şi modern
  • Eficace
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.