Hotpoint AQC92F7TM – uscător de rufe performant şi modern, din clasa A++ de eficienţă energetică

Hotpoint AQC92F7TM este un produs electrocasnic de calitate înaltă, din clasa A++ de eficienţă energetică, performant şi modern, ce garantează rezultate ireproşabile la uscare, într-un mod extrem de eficient.

Ei bine, vorbim despre un uscător de rufe inteligent, cu încărcare frontală, ce beneficiază de afişaj LCD, de o capacitate de încărcare de 9kg şi 26 programe de spălare.

Costul de achiziţie este pe măsura gradului de performanţă oferit de aparat, astfel modelul de faţă este comercializat cu preţul de 2.719 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ului, ar fii de spus că prezintă un exterior alb, deţine cuva din poliplex şi tamburul din inox. Deschiderea hubloului este la 180 de grade, iar dimensiunile aparatului sunt de 85 x 59.5 x 63 (IxLxA) cm.

Imagini cu Hotpoint AQC92F7TM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dupa cum spuneam şi mai sus, avem de-a face cu un aparat excelent, din clasa energetică A++, ce asigură rezultate excepţionale, într-un mod pe cât se poate de economic.

În dotarea acestui uscător de rufe, găsim o serie de 16 programe de uscare, extrem de eficiente, precum: program pentru articole din lână, program pentru împrospătare, program Anti-şifonare, program pentru articole din bumbac şi aşa mai departe.

Cât despre siguranţă şi funcţii avansate, dispune de semnalizare acustică la terminarea programelor, de funcţie de programare întârziată şi de filtru detaşabil.

Acestea fiind spuse, Hotpoint AQC92F7TM este un uscător de rufe modern şi inteligent, capabil să ofere cele mai bune rezultate la uscare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Uscător de rufe prin condensare
  • Capacitate de încărcare 9Kg
  • Clasa A++
  • 16 programe
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.