Hotpoint AQC9 6F7 TM1 – uscător de rufe cu condensare, din clasa A++

Hotpoint AQC9 6F7 TM1 este un uscător de rufe cu încărcare frontală, un aparat electrocasnic necesar celor care nu au o variantă foarte eficientă de a îşi usca rufele proaspăt spălate. Este un produs avantajos, atât din punct de vedere al consumului de resurse, cât şi din punct de vedere al rezultatelor pe care le obţine.

La fel ca majoritatea modelelor, este o variantă cu condensare, ce are o capacitate de încărcare de până la 9kg. Provine din clasa energetică A++, etapele şi setările programelor fiind afişate pe un ecran discret de tip LED.

Acest model AQC9 6F7 TM1 este disponibil online şi în magazinul de specialitate eMag, la costul de achiziţie de 2.617 lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie asemănătoare maşinilor de spălat rufe automate cu încărcare frontală. Este de culoare albă, are o deschidere a hubloului de până la 180 de grade, dimensiunile standard măsurând 85 x 59.5 x 63 (IxLxA) cm. La centrifugare, nivelul zgomotului înregistrează o maximă de până la 68 de decibeli.

Imagini cu Hotpoint AQC9 6F7 TM1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul uscător de rufe al producătorului Hotpoint, vine prevăzut cu o listă de 16 programe de uscare. Printre programele de bază, pe care le întâlnim la majoritatea uscătoarelor, beneficiază şi de câteva mai speciale, precum: programul antialergic, program reîmprospătare, programul lenjerie, programul mătase şi perdele, programul Jeans şamd.

Privind funcţiile speciale ale acestuia, se laudă cu funcţia de oprire şi adăugare, cu funcţia de programare întârziată, cu funcţia de semnalizare acustică la terminarea programului, cu funcţia de siguranţă a celor mici, cu funcţia Digital Motion, precum şi cu tehnologia Heat Pump.

High Definition reprezintă o spălare de înaltă definiţie, articolele păstrându-şi starea iniţială intactă. Cu ajutorul tratamentului avansat anti-pete şi a tehnologiei Hydro Thermal, cele mai dificile 20 de pete vor fi înlăturate perfect, garantând totodată luminozitate şi intensitate articolelor colorate.

Tehnologia Digital Motion transformă încă de la început detergentul în spumă, ca acesta să aibă o putere de curăţare superioară (cu până la 60% mai mare). În felul acesta, nu mai este nevoie de o temperatură crescută pentru a atinge performanţe înalte la uscare.

Vis-a-vis de eficienţa energetică, simbolul Ecotech identifică produsele cu cele mai înalte standarde privind consumul energetic. Ca şi clasificare, produsul de faţă se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Hotpoint AQC9 6F7 TM1 reprezintă un uscător de rufe economic, eficient şi avantajos, din clasa A++. Este capabil să asigure cele mai bune rezultate la uscare, cu cel mai bun consum energetic.

Concluzie :

Pro:
  • A++
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • 16 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.