Hotpoint AQ93F 297 EU Aqualtis – maşină de spălat rufe performantă şi economică din clasa A+++

Hotpoint AQ93F 297 EU Aqualtis este una dintre cele mai economice şi performante maşini de spălat rufe cu încărcare frontală ale momentului. Impresionează atât prin design, cât şi prin performanţe excelente la spălare şi centrifugare.

Reprezintă un aparat electrocasnic din clasa A+++ de eficienţă energetică. Se laudă cu o capacitate generoasă de încărcare de 9kg, cu o viteză de centrifugare de 1200 rpm, cu 16 programe, precum şi cu un afişaj elegant de tip LCD.

Acest model AQ93F 297 EU Aqualtis este de curând prezent şi în oferta magazinului eMag, la doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-un aspect elegant şi modern de culoare albă, panoul de control fiind proiectat pe un fond de culoare argintie. Are o greutate de aproximativ 75.6kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 61.6 (IxLxA) cm. Este de menţionat faptul că tamburul din dotare are un volum de până la 71l.

Imagini cu Hotpoint AQ93F 297 EU Aqualtis:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie clasei A+++ de eficienţă energetică, consumul de curent electric înregistrat anual de către acest produs electrocasnic Hotpoint este de numai 199kWh/an. În privinţa consumului de apă, media anuală înregistrată este de 12.509l/an.

Ca şi nivel de zgomot produs la utilizare, înregistrează o maximă de 52dB(A) la spălare şi în jur 74dB(A) la centrifugare.

Este echipată cu 16 programe de spălare, eficiente şi economice, capabile să cuprindă toate tipurile posibile de ţesături. Câteva din acestea sunt: programul uşor de călcat, programul lână, programul lenjerie, programul extra-clătire, programul Mix, programul delicate şamd.

La capitolul funcţii speciale, se bucură de: Super Silent, Ecotech, Care Technology şi High Definition Washing.

În privinţa opţiunilor, pune la îndemână opţiunea de programare întârziată, sistemul de siguranţă împotriva celor mici, precum şi funcţia de selectare a centrifugării.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Hotpoint AQ93F 297 EU Aqualtis reprezintă un aparat electrocasnic performant, modern şi accesibil, capabil să obţină rezultate excepţionale în orice situaţie.

Concluzie :

Pro:
  • LCD
  • 16 programe
  • Performant şi modern
  • A+++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.