Horizon 55HL950U – Smart Tv 3D curbat, accesibil, modern şi performant

Dacă este în căutarea unui televizor smart cu o diagonală generoasă, pentru livingul sau sufrageria locuinţei tale, atunci cu siguranţă modelul despre care vom discuta astăzi ţi se va potrivi excelent. Pe lângă faptul că se laudă cu un raport preţ-calitate favorabil, prezintă şi un design aparte, conferind un aer modern şi elegant.

Horizon 55HL950U reprezintă un model avantajos de Smart Tv, un LED lansat printre noile categorii de televizoare inteligente ale anului 2015. Este un gadget remarcabil, atât din punct de vedere al design-ului cât şi al performanţelor, fiind o soluţie ideală pentru camerele spaţioase, precum o sufragerie sau un living modern. Nu vorbim pur şi simplu de un Smart Tv, ci de unul curbat 3D, cu o diagonală imensă de 138cm, ce aduce o rezoluţie 4K Ultra HD.

Desigur, la o diagonală atât de generoasă ar da foarte bine montat chiar şi pe perete, pe un suport Tv reglabil, datorită compatibilităţii Vesa de 400 x 400mm. Astfel, te vei bucura de o vizualizare ca de cinema, chiar din livingul casei tale. În ceea ce priveşte consumul, ar fi de spus că are o putere consumată de 112W. După părerea mea, este un consum energetic favorabil luând în considerare diagonala imensă a dispozitivului, iar dacă ar fii să fac o comparaţie, ar fii cam echivalentul a două becuri clasice de 60W.

În ceea ce priveşte preţul de achiziţionare, este un gadget foarte avantajos şi accesibil, comercializat de către eMag la preţul de excelent de 4.699 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, observăm o carcasă ultra modernă din plastic, de culoare neagră, ce aduce un aer distins, conferind un plus de eleganţă locuinţei. Cântăreşte în jur de 22.5kg, măsurând standard cu suport 1235 x 775 x 344(W x H x D ) mm şi fără suport 1235 x 715 x 65(W x H x D ) mm.

Acelaşi gadget ultra modern îl întâlnim şi în ofertele celor de la evoMag, Cel şi ClickShop.

Imagini cu Horizon 55HL950U :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul gadget curbat de faţă, deţine un ecran Direct LED cu o diagonală impresionantă de 138cm. Aceste ecrane de tip Direct LED sunt concepute astfel încât să asigure distribuirea uniformă a luminii pe întreaga suprafaţă a acestuia, prevenind astfel zone mai puternic sau slab iluminate. Se laudă cu o luminozitate excelentă de 350 cd/m², precum şi cu un contrast dinamic de 4000:1, lucru ce duce la imagini de calitate înaltă, clare, reale şi viu colorate. Beneficiază de format 4k Ultra HD (3840 x 2160pixeli), ceea ce înseamnă o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea Full HD, aducând un plus de experienţă rar întâlnită. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte largi, respectiv de 178/178 de grade, astfel te vei bucura de o imagine excelentă, indiferent din ce unghi priveşti.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere audio, astfel vine standard echipat cu două difuzoare audio stereo de 25W amândouă. În raport cu diagonala televizorului, pot spune că sunetul este suficient, însă dacă îţi doreşti o experienţă audio de înaltâ definiţie, poţi opta pentru un sistem audio Home Cinema sau pentru un Soundbar.

În ceea ce priveşte tuner-ul digital, deţine suport pentru DVB-T2, DVB-C şi DVB-S2. Primele două sunt întâlnite destul de des la majoritatea televizoarelor smart, însă DVB-S2 mai puţin. Diferenţa ar fi că DVB-T2 este utilizat la semnalul digital terestru, precum antene digitale, cel DVB-C la semnalul prin cablu, iar DVB-S2 la semnalul satelit. Acest tuner digital înlocuieşte elegant decodoarele clasice, ce ajută la recepţionarea posturilor Tv digitale.

Player-ul multimedia integrat permite redarea conţinutului video/foto/audio de pe orice memorie de stocare conectată la portul USB, precum un stick de memorie sau un HDD extern.

Pe partea de conectivitate, device-ul include coxiune la internet prin Wireless şi LAN, precum şi 3 porturi USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart, o intrare PC, o ieşire audio digitală optică, un Slot CI+, 4 porturi HDMI şi minijack căşti de 3.5mm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Horizon 55HL950U reprezintă un Smart Tv 3D curabat, ultra modern şi ultra performant, ce asigură o rezoluţie 4K. Este un televizor inteligent de calitate înaltă, cu o diagonală generoasă, ce îl face potrivit oricărei locuinţe spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design impresionant
  • Performanţe superioare
  • Gama 2015
  • Raport excelent dintre preţ-calitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.